Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Candidatul dreptei așteaptă un semn

Bine, încă nu se știe cine este adevăratul candidat al dreptei, singurul urmaș al tatălui Omidu, căci toată lumea așteaptă binecuvîntarea oficială.

Se zvonește printre adepții președintelui că acesta ar face o mișcare clară chiar la sfîrșit de an, lăsîndu-se filmat în ajun de An Nou alături de alesul său. Zbîrnîie telefoanele, sînt mituite secretarele, se discută conspirativ cu șeful SPP, doar-doar s-o afla locul exact al vacanței prezidențiale și pentru a se rezerva camere prin apropiere. Nu de alta, dar e bine să nu te afli prea departe cînd i se pune pata primului bărbat și te cheamă să te prezinte norodului. Partea proastă, pentru cei aflați în blocstarturi, e că președintele e inflexibil și nu vrea să anunțe nimic dinainte. Partea bună e că anul ăsta sigur n-o s-o aibă pe Elena Udrea în preajmă, ca anul trecut, căci i s-a pus clar în vedere să nu se afișeze cu o femeie divorțată. Și da, doamna Maria a început să vadă de vreo cîteva zile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint