Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Casieri de la hipermarket, sfătuiți să intre în carantină fiecare la casa lui

Zoom Casieri de la hipermarket, sfătuiți să intre în carantină fiecare la casa lui

Doamna Geta M. abia s-a întors din Italia și, pentru că sănătatea e mai importantă decât orice, a intrat în carantină de bunăvoie chiar la casa numărul 23 a unui cunoscut supermarket de la marginea Bucureștiului. Mulți se tem de spectrul carantinei, însă nu și doamna Geta. „N-aș spune că mă plictisesc. Cât e ziua de lungă, scanez produse pentru clienții magazinului, care cumpără masiv, mai ales în aceste zile“, ne-a declarat doamna Geta cu lacrimi în ochi, oferindu-ne o îmbrățișare plină de afecțiune.

Ea nu e singura casieră care își petrece zilele de carantină la supermarket. Toate colegele ei de muncă au decis să se izoleze fiecare la casa ei, pentru a nu-și pune în pericol rudele sau business-ul angajatorului. Totul a pornit, se pare, de la îndemnul unui șef de magazin: „Stați la casă dacă vă pasă!“. De atunci, casierele nu mai interacționează unele cu altele și se ocupă exclusiv de scanarea bunurilor și de încasarea banilor. „Trebuie să recunosc, unele dintre noi mai tușesc pe punguțe sau se șterg de muci cu banii pe care-i dau ca rest, dar sunt atente ca asta să nu se-ntâmple decât atunci când au în față un client care tocmai și-a cumpărat un bax de spirt“, ne-a explicat doamna Geta, în timp ce un clopoțel de muc umed îi atârna din nara stângă. „Să fie clar, cu sănătatea nu te joci!“

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale