Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cătălin Botezatu (fiul mamei lui): ”Am ascultat de mama pînă în clasa a XII-a și am luat bătaie pînă în clasa a X-a”

Zoom Cătălin Botezatu (fiul mamei lui): ”Am ascultat de mama pînă în clasa a XII-a și am luat bătaie pînă în clasa a X-a”

Gen Eurovision, extremă urgență!
Robert Turcescu (un om): "Am dreptul, așa cum alții joacă tenis, așa cum alții colecționează timbre, am dreptul să am o pasiune. Ceea ce mă întristează este cînd văd un mojic sau mai mulți bătîndu-și joc de pasiunea unui om." (România TV, 10 martie)
Da' tu de ce îți bați joc de pasiunea unui om? Pasiunea lui Mircea Badea e aceea de a-și bate joc de pasiunea unui om. Mojicule care ești!

Gen Cătălin Botezatu forever
Cătălin Botezatu (fiul mamei lui): ”Am ascultat de mama pînă în clasa a XII-a și am luat bătaie pînă în clasa a X-a. În sensul că mă «altoia». Am avut o educație spartană, pentru că am o mamă severă.” (Antena 1, 8 martie)
Practic, orice mamă e severă cu un copil pe care-l prinde că-i poartă chiloții.

Gen Lăutarii care nu face sex
Cornelia Catanga (o doamnă foarte sinceră):
"Pădureanu nu vrea să mai facă sex cu mine. Nu mai facem dragoste, pentru că spune că am slăbit prea mult și că el mă pierde în pat." (Kanal D, 8 martie)
Eu, dacă aș fi în loculul lui, aș lega-o de un copac și aș pierde-o în pădure. Oricît de prost e simțul de orientare feminin, tot găsește cărarea și iese din pat.

Gen Ghici la ce folosește creierul
Dorian Popa (un băiat din Pariu cu viața, nu-l știți voi) :
"Multe lucruri pe care acum nu le mai mănînc le-am mîncat și eu la un moment dat în viață, însă auzind că nu e bine, am încercat să mă abțin. Și, în momentul în care am văzut rezultate, creierul singur mi-a dat de înțeles că nu-mi mai plac alimentele respective." (Click, 9 martie)
Pe același principiu, probabil creierul i-a dat de înțeles că steroizii sînt delicioși.

Gen Eurovision, extremă urgență! – Partea a II-a
Elena Cârstea (o doamnă de nota 7):
"Vă mulțumesc pentru punctaj, asta sînt eu, o artistă de nota 7. În fine, oamenii de acasă văd mai multe și nu vreau să mai discut aici despre acest lucru. Ăsta e un subiect pentru altă emisiune." (TVR 1, 9 martie)
Ete fleoșc! Te pomenești că o artistă de talia ei trebuia să primească minimum 9 pentru că s-a sinchisit să-și miște fizicul pînă în România.

Gen Ne scuzați pentru deranj
Mircea N. Stoian (analist monden):
"Asta nu știu… poate pe Cătălin Botezatu îl interesează că se epilează inghinal Adrian Enache." (Kanal D, 8 martie)
Mircea, ne pare rău, dar nu există entitate în universul cunoscut căreia să-i pese unde se epilează Adrian Enache.

Publicat în Cațavencii 10(88) 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint