Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce e nou pe Facebook: nişte cancer, niste donaţii, după posibilităţi

Zoom Ce e nou pe Facebook: nişte cancer, niste donaţii, după posibilităţi

Un lucru e clar ca lumina zilei în vara polară: proştii au renunţat la Yahoo Messenger şi s-au mutat în grup pe Facebook, că e terenul mai prielnic. Partea bună? Au dispărut mesajele cu “Aici e preşedintele Yahoo Jay Russel”. Partea proastă? Pereţii virtuali sînt mîzgăliţi cu “Facebook donează bani pentru fiecare share, aşa că puneţi şi voi”

Ultimul asemenea detector de fraieri merge pe reţeta verificată: se ia o poză cu un bebeluş cu faţa deformată de hemangiom , se adaugă “e o tumoare canceroasă”, se promite că Facebook dă 3 cenţi pentru fiecare share, farsa de prost gust se răspîndeşte, iniţiatorul se umple de mîndrie.

Dacă aveţi prieteni care publică asemenea mesaje (eventual cu menţiunea “nu ştiu dacă e adevărat, da’ io dau oricum”), să ştiţi că aveţi dreptul legal să le daţi una după ceafă (acolo e butonul uman de reset) şi abia apoi să le explicaţi că:

► nici o companie nu va dona/aduna fonduri pe baza unui mecanism atît de ridicol

► poza în chestiune e pe net din 2007

► e de prost gust să-ţi stresezi prietenii cu aşa ceva

asemenea spamuri idioate nu fac decît sa submineze încrederea în campanii umanitare reale

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale