Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce nu știai despre Evgheni Prigojin

Zoom Ce nu știai despre Evgheni Prigojin

1) I se spune bucătarul lui Putin pentru că pe vremuri vindea hotdogi, iar apoi s-a ocupat de catering-ul președintelui rus. Cariera lui a luat o turnură la care nimeni nu se aștepta atunci când a fost umilit de către chef Scărlătescu, în cadrul emisiunii Chefi la cuțite. „Asta e omletă? E o oroare ce-ai făcut aici. O crimă împotriva umanității!“, a exclamat îndrăgitul jurat în cadrul emisiunii, fapt care l-a făcut pe Prigojin să-și regândească radical traseul prin viață. „Poate că la asta mă pricep eu cel mai bine, la crime și orori“, s-a gândit atunci bucătarul lui Putin.

2) Pe lângă bucătarul lui Putin, mai există și lăptarul lui Putin, adică persoana care îi aduce președintelui rus lapte proaspăt, iaurt și brânzeturi de cea mai bună calitate. El a suferit o mare sperietură când l-a auzit pe Putin că are intoleranță la lactoză. De fapt, era vorba de o neînțelegere: Putin are intoleranță la lactoză în sensul că nu suportă cuvântul lactoză și că i se pare mult mai firesc să se spună laptoză, cu „p“.

3) Prigojin a negat în repetate rânduri că trupele lui ar fi unele de mercenari. De fapt, soldații Wagner sunt mai patrioți decât orice alt soldat, pentru că ei sunt loiali nu doar unei singure țări, ca soldații obișnuiți, ci tuturor țărilor care le plătesc solda.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint