Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce nu știai despre Naționala de fotbal a României

Zoom Ce nu știai despre Naționala de fotbal a României

Cea mai mare diferență de scor a fost înregistrată într-un meci cu Muntenegru. E vorba de diferența dintre scorul pe care-l așteptau românii și scorul cu care s-a terminat, de fapt, meciul.

Cea mai mare victorie din palmaresul Naționalei e că au apucat să joace sfertul ăla de finală cu Suedia, pe care l-au pierdut în prelungiri.

Răzvan Burleanu a declarat că, în ziua de azi, nu mai există echipe mici. Mai puțin la minifotbal, unde toate echipele sunt mici, având în componență șase jucători.

Jucătorul cu cele mai multe selecții la Națională este Dorinel Munteanu. Se spune că Dorinel e atât de mândru de performanța asta încât umblă mereu cu selecțiile la el.

Primul meci al Naționalei nostre de fotbal a avut loc acum o sută de ani. Sau cel puțin așa avem noi impresia, că parcă au trecut o sută de ani de atunci. De fapt, nu, am verificat acum datele și meciul chiar s-a disputat acum o sută de ani, nu e doar o chestie legată de cum percepem timpul subiectiv.
1 comentariu

  1. #1

    Doi excroci, doi derbedei….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale