Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce nu știai despre orașul tău preferat (5)

Zoom Ce nu știai despre orașul tău preferat (5)

Voluntari – Numit așa pentru că e populat de oameni care au venit să locuiască acolo din proprie inițiativă. Ei au venit după ce s-a anunțat că e nevoie de cineva care să se sacrifice și să se mute chiar la ieșirea din București.

Mangalia – Oraș ridicat pe locul unde s-a aflat, în antichitate, o pensiune grecească foarte apreciată de turiști. Legenda spune că așezarea a decăzut în urma repetatelor invazii din partea inspectorilor OPC.

Craiova – Orașul unde se află cea mai performantă universitate românească, Universitatea Craiova, cu patru titluri la activ. O bogată ofertă educativă are și strada, Craiova fiind orașul cu cele mai multe clanuri pe cap de locuitor. Uneori, stau și câte patru-cinci clanuri pe capul unui locuitor care are să le dea bani.

Nehoiu – Oraș forestier care a alunecat din Covasna, pe râu, în jos, până în județul Buzău. Localnicii se ocupă cu prelucrarea lemnului, din care fac în special sape pentru investitorii în NFT-uri și picioare pentru jucătorii de la Naționala de fotbal.

Satu Mare – Numele este înșelător. Satu Mare nu e nici sat, nici mare.

Măcin – Un oraș atât de puțin cunoscut încât nici localnicii nu prea au auzit de el. Prin părțile locului, e cunoscut mai mult ca Acilișa, care este și denumirea neoficială a localității. Ea se învecinează cu mult mai celebra urbe Acoloșa.
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    PRIMARUL PANDELE ESTE SEFUL MAFIEI TURCESTI DIN ROMANIA………..ARE IMOBILIARE SI CONTURI IN STRAINATATE CAT CUPRINDE…………….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint