Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce nu știai despre orașul tău preferat (6)

Zoom Ce nu știai despre orașul tău preferat (6)

Corabia – Toți cei care s-au stabilit aici au fost mințiți că e, de fapt, o corabie care urmează să plece din moment în moment spre țărmuri mai bune. Până la urmă, oamenii s-au prins că vasul pe care s-au îmbarcat nu mai pleacă nicăieri, mai ales că muncitori de la Primărie începuseră să toarne asfalt prin fața cabinelor pentru pasageri.

Giurgiu – Port la Dunăre și oraș de frontieră. Avea rolul de a-i convinge pe românii care erau pe cale să plece din țară că au făcut alegerea corectă.

Baia Mare – În Germania ar fi cel mult Baia Medie.

Iași – Capitala Moldovei se află de câțiva ani în plin avânt economic. S-au construit în special compexe rezidențiale de bojdeuci luxoase, cu hornuri de cea mai bună calitate, la stâlpul cărora dezvoltatorul leagă o șfară cu motocei de import, de crapă mâțele jucându-se cu ei.

Târgu Neamț– Orașul s-a dezvoltat în jurul unui vechi târg de mașini la mâna a doua. Se spune că de aici și-a cumpărat Ion Creangă cotețul în care avea de gând să închidă pupăza din tei.

Ploiești – Singurul oraș din România care poartă numele unei forme de precipitație. Așezarea a fost întemeiată de un meteorolog domnesc, care, la sfârșitul prognozei, îi dădea lui Vodă și o problemă de perspicacitate.
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Despre Piteşti, nimic?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint