Corabia – Toți cei care s-au stabilit aici au fost mințiți că e, de fapt, o corabie care urmează să plece din moment în moment spre țărmuri mai bune. Până la urmă, oamenii s-au prins că vasul pe care s-au îmbarcat nu mai pleacă nicăieri, mai ales că muncitori de la Primărie începuseră să toarne asfalt prin fața cabinelor pentru pasageri.
Giurgiu – Port la Dunăre și oraș de frontieră. Avea rolul de a-i convinge pe românii care erau pe cale să plece din țară că au făcut alegerea corectă.
Baia Mare – În Germania ar fi cel mult Baia Medie.
Iași – Capitala Moldovei se află de câțiva ani în plin avânt economic. S-au construit în special compexe rezidențiale de bojdeuci luxoase, cu hornuri de cea mai bună calitate, la stâlpul cărora dezvoltatorul leagă o șfară cu motocei de import, de crapă mâțele jucându-se cu ei.
Târgu Neamț– Orașul s-a dezvoltat în jurul unui vechi târg de mașini la mâna a doua. Se spune că de aici și-a cumpărat Ion Creangă cotețul în care avea de gând să închidă pupăza din tei.
Ploiești – Singurul oraș din România care poartă numele unei forme de precipitație. Așezarea a fost întemeiată de un meteorolog domnesc, care, la sfârșitul prognozei, îi dădea lui Vodă și o problemă de perspicacitate.
Despre Piteşti, nimic?