Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce nu știai despre teza de doctorat a lui Emil Boc

Zoom Ce nu știai despre teza de doctorat a lui Emil Boc

E depozitată pe un raft din municipiul Cluj-Napoca, unde chiria e cam cât pentru o garsonieră din București.

Teza are forma unui carnețel cu 500 de pagini. Inițial, Boc a vrut s-o redacteze într-un format normal, dar și-a dat seama că va trebui să dea o avere pe scărița pe care se urca să dea pagina.

Până să-și termine teza, Emil Boc era singurul personaj din „Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici“ care n-avea o diplomă de doctor.

La inaugurarea metroului din Cluj, Boc vrea să dea câte un exemplar din teza lui la cumpărarea unei cartele, pentru ca oamenii să aibă ce citi în timpul călătoriei. Atenție, însă! E posibil să vă jefuiască cineva în timp ce dormiți.

Pe teza de doctorat a lui Emil Boc s-a pus o recompensă de 500 de euro. Pe afișul care anunță recompensa se precizează că lucrarea răspunde la numele de Fetița.

Emil Boc neagă plagiatul. El recunoaște, însă, că a furat dintr-o altă lucrare de doctorat, însă doar coperta cartonată, ca să-și facă din ea o căsuță în pădure, în care să poată lucra în liniște.
Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Foarte bine că spuneți de Boc, dar despre nulitatea absolută numită Grindeanu, nu se mai scrie nimic?

  2. #2

    Sau de Kovesi ,mai bine.Poate și de Roberta Anastase.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale