Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce s-a întâmplat cu personajele din Game of Thronesdupă ce s-a terminat serialul (și au ajuns toate în România)

Zoom Ce s-a întâmplat cu personajele din Game of Thronesdupă ce s-a terminat serialul (și au ajuns toate în România)

Jon Snow pleacă în nord, acolo unde începe să-i civilizeze pe localnci și să popularizeze abstinența de la alcool printre locuitorii județului Vaslui. Localnicii îl întreabă cum a făcut de a înviat, că le-ar trebui și lor așa ceva pentru mahmureală.

Bran reușește să-l găsească pe Dragonul pierdut Drogon și pune pe picioare o fermă de dragoni, pe fonduri europene. Trece în sfârșit examenul de Bac, după ce capacitatea de a privi în trecutul omenirii îl ajută să ia un 8 cinstit la proba de istorie.

Tyrion Lannister candidează la primăria municipiului Cluj-Napoca, unde câștigă două mandate consecutive și demarează mari lucrări de infrastructură. Din păcate, nu reușește să intre în galeriile subterane de metrou, pentru că erau prea sus pentru el și nu putea să ridice piciorul până acolo.

Aria Stark intră în echipa României de scrimă, cu care merge la campionatele europene. E descalificată după ce-și omoară toate adversarele. Pentru că munca ei în slujba dreptății s-a încheiat, își oferă serviciile unui clan interlop din Berceni. Ajunge să-l păzească pe la nunți și concerte pe Florin Salam, care-i și compune o manea.

Brienne of Tart câștigă șefia DNA, pentru că este singurul candidat care îndeplinește criteriile de înălțime.

Sansa Stark rămâne regină a Nordului, cu toate cartierele prospere de acolo: Pipera, Băneasa, Aviatorilor. Intră în USR și candidează pe listele partidului, pentru un nou mandat de regină, dar cade în dizgrație după ce se exprimă public împotriva proprietății private, într-un comentariu pe Facebook.

Samwell Tarly renunță la politică și devine analist politic, ajungând în scurt timp un obișnuit al studiourilor Antena 3. Cântec despre gheață și foc e titlul emisiunii pe care o va avea în fiecare seară începând cu ora 19,15, imediat după știri și chiar înainte de Gâdea. La prima ediție discută cu Mugur Ciuvică despre abuzurile baschetbalistei Brienne of Tart și despre cât de incompetent e piticul ăla care conduce Clujul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]