Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce se întâmplă cu candidații la președinție după alegeri

Zoom Ce se întâmplă cu candidații la președinție după alegeri

Dan Barna – Momentan e liniștit, chiar dacă a pierdut. Știe că oricând poate să-și deschidă o țară pe fonduri europene unde să fie președinte.

Theodor Paleologu – Pleacă într-o binemeritată vacanță în Grecia Antică. Atenienilor nu le vine să creadă că s-a asociat cu un om care a vândul flota țării pe un dolar. Pentru restul concediului, e trimis să dea la rame într-o galeră din Mediterana. Dorind să-și copieze mentorul politic, încearcă să facă bișniță cu ceramică de la fenicieni, dar rămâne cu marfa nevândută.

Klaus Iohannis – Paradoxal, pe el o să-l vedem cel mai puțin în perioada următoare. Câteva hoteluri din Tenerife și din insulele Seychelles deja au desfăcut sticla de șampanie.

Alexandru Cumpănașu – O să se întoarcă la Caracal, locul unde l-a dus, în urmă cu mulți ani, un cumplit accident de căruță.

Ioana Ramona Bruynseels – După scorul mic pe care l-a obținut, îi vine să intre în pământ de rușine, până ajunge la broasca țestoasă care ține pământul și pe noi toți în spinare. Chiar, oare cum va putea ea să dea ochii cu broasca țestoasă?

Ion John Banu – Se va întoarce în sketch-ul de comedie din care a venit ca să-și depună candidatura.

Viorica Dăncilă – Își va depunde actele ca să obțină cetățenia americană, pentru că știe la fel de puține limbi străine și geografie ca americanul stereotipic.

Cătălin Ivan – “Ce? Deja au fost alegerile? Am uitat complet. Eh, nu-i nimic, lasă că păstrez semnăturile de susținere pentru tura viitoare.”
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Balada țăranilor fictivi

  22 iunie 2021

  Astăzi orașul vaccinează satul, o, Doamne, ce frumos poate să sune: cei goi să exerseze dezbrăcatul, cei morți să exerseze-o-ngropăciune ! I-ați vaccinat și-n nouă sute șapte, vîrîndu-le pe gît pămîntul […]

 • Armata morților se pune în mișcare

  22 iunie 2021

  Morții dispăruți în lunile pandemiei au început să reapară. Acum au acte în regulă, identitate și adresă. Au redevenit cetățeni ai României, cu drepturi și libertăți, și își trăiesc somnul […]

 • Campania de explicații merge ca unsă

  22 iunie 2021

  Armata română, care coordonează campania de vaccinare prin viitorul general Valeriu Gheorghiță, are explicații. Mai ales pentru faptul că de luni, deja, scade constant numărul persoanelor care se vaccinează zilnic. […]

 • Un omagiu tardiv

  15 iunie 2021

  Acum vreo șapte ani, prin mica publicitate a unui ziar, am făcut, la preț de nimic, o achiziție  de zile mari. Am intrat în posesia nu a unui Ferrari de epocă, […]

 • Subiecte la examenul de incapacitate

  15 iunie 2021

  Liceele bune, atîtea cîte au mai rămas, sînt distruse sistematic prin falsificarea examenului de capacitate. Faptele se petrec în gimnaziu, prin complicitatea părinți-copii-profesori și prin dezastruoasa formulă a examenului unic […]