Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce se întâmplă cu candidații la președinție după alegeri

Zoom Ce se întâmplă cu candidații la președinție după alegeri

Dan Barna – Momentan e liniștit, chiar dacă a pierdut. Știe că oricând poate să-și deschidă o țară pe fonduri europene unde să fie președinte.

Theodor Paleologu – Pleacă într-o binemeritată vacanță în Grecia Antică. Atenienilor nu le vine să creadă că s-a asociat cu un om care a vândul flota țării pe un dolar. Pentru restul concediului, e trimis să dea la rame într-o galeră din Mediterana. Dorind să-și copieze mentorul politic, încearcă să facă bișniță cu ceramică de la fenicieni, dar rămâne cu marfa nevândută.

Klaus Iohannis – Paradoxal, pe el o să-l vedem cel mai puțin în perioada următoare. Câteva hoteluri din Tenerife și din insulele Seychelles deja au desfăcut sticla de șampanie.

Alexandru Cumpănașu – O să se întoarcă la Caracal, locul unde l-a dus, în urmă cu mulți ani, un cumplit accident de căruță.

Ioana Ramona Bruynseels – După scorul mic pe care l-a obținut, îi vine să intre în pământ de rușine, până ajunge la broasca țestoasă care ține pământul și pe noi toți în spinare. Chiar, oare cum va putea ea să dea ochii cu broasca țestoasă?

Ion John Banu – Se va întoarce în sketch-ul de comedie din care a venit ca să-și depună candidatura.

Viorica Dăncilă – Își va depunde actele ca să obțină cetățenia americană, pentru că știe la fel de puține limbi străine și geografie ca americanul stereotipic.

Cătălin Ivan – “Ce? Deja au fost alegerile? Am uitat complet. Eh, nu-i nimic, lasă că păstrez semnăturile de susținere pentru tura viitoare.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]