Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce se întâmplă cu candidații la președinție după alegeri

Zoom Ce se întâmplă cu candidații la președinție după alegeri

Dan Barna – Momentan e liniștit, chiar dacă a pierdut. Știe că oricând poate să-și deschidă o țară pe fonduri europene unde să fie președinte.

Theodor Paleologu – Pleacă într-o binemeritată vacanță în Grecia Antică. Atenienilor nu le vine să creadă că s-a asociat cu un om care a vândul flota țării pe un dolar. Pentru restul concediului, e trimis să dea la rame într-o galeră din Mediterana. Dorind să-și copieze mentorul politic, încearcă să facă bișniță cu ceramică de la fenicieni, dar rămâne cu marfa nevândută.

Klaus Iohannis – Paradoxal, pe el o să-l vedem cel mai puțin în perioada următoare. Câteva hoteluri din Tenerife și din insulele Seychelles deja au desfăcut sticla de șampanie.

Alexandru Cumpănașu – O să se întoarcă la Caracal, locul unde l-a dus, în urmă cu mulți ani, un cumplit accident de căruță.

Ioana Ramona Bruynseels – După scorul mic pe care l-a obținut, îi vine să intre în pământ de rușine, până ajunge la broasca țestoasă care ține pământul și pe noi toți în spinare. Chiar, oare cum va putea ea să dea ochii cu broasca țestoasă?

Ion John Banu – Se va întoarce în sketch-ul de comedie din care a venit ca să-și depună candidatura.

Viorica Dăncilă – Își va depunde actele ca să obțină cetățenia americană, pentru că știe la fel de puține limbi străine și geografie ca americanul stereotipic.

Cătălin Ivan – “Ce? Deja au fost alegerile? Am uitat complet. Eh, nu-i nimic, lasă că păstrez semnăturile de susținere pentru tura viitoare.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]