Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce spune mașina ta despre tine (II)

Zoom Ce spune mașina ta despre tine (II)

Dacia 1310 – Îți place mersul pe jos, iar asta încă din 1982, atunci când ai renunțat la bicicletă ca să-ți cumperi o mașină produsă lângă Pitești.

VW Polo – Îți place să ai o mașină pe care poți s-o parchezi cu ușurință peste tot, ca să ți se ridice ștergătoarele în locuri din București cât mai diverse. E mașina ideală pentru cei care nu se pricep la parcări laterale, pentru că, fiind relativ mică, poți s-o ridici cu ajutorul unor trecători și s-o parchezi unde vrei.

VW Passat – Ai vrea ca într-o zi să ai o familie atât de mare încât să încapă în Passat doar dacă te lasă pe tine pe dinafară. Ideea e să-i pui pe toți în mașină și să-i trimiți undeva într-o mică vacanță, ca să rămână toată casa numai pentru tine.

Dacia Solenza – E o mașină extrem de utilă, care te duce la orice oră din fața casei până la veceul din fundul curții. Grijă mare la găini, că-s tot ale tale!

Toyota Land Cruiser – Îți place să-ți alinți mașina Garsoniera, ceea ce e ciudat, pentru că tu chiar locuiești într-o garsonieră, în care te-ai mutat ca să-ți permiți o mașină atât de mare și de scumpă. Săptămâna viitoare vin meșterii la tine, ca să-ți pună gresie pe sub scaunul din dreapta.

Mazda 3 – Ești foarte mândru de alegere, mai ales că atunci când ai cumpărat-o nici măcar nu știai că e japoneză. Inițial, ai sperat doar să nu fie nord-coreeană.

Toyota Prius – Ecologist, vegan și amator de bere craft. Doar că, după ce bei trei-patru sticle de bere artizanală, o dai pe mici și, ca să ajungi acasă, iei primul Uber cu motor Diesel 2.4 care-ți iese în cale.

Chevrolet Aveo – Ți-ai luat-o ca s-o treci pe GPL și să faci cu ea taximetrie, doar că între timp a venit Uberul pe piață și, scârbit, te-ai reprofilat, nu mai ești șofer profesionist. Acum trebuie să folosești mașina în scopuri personale, chestie pentru care pur și simplu nu e făcută, așa că preferi să iei peste tot taxiul și să-i întrebi pe șoferi dacă nu vor un Aveo, că-l dai ieftin.

2 comentarii

  1. #1

    Ca locuitor al sectorului 5, confirm numarul…5

  2. #2

    Radem noi, dar e plin de cocalari care au masini mai scumpe ca apartamentul in care locuiesc si care baga benzina de 10 lei!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100