Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce trebuie să știi despre vaccinul pentru COVID-19

Zoom Ce trebuie să știi despre vaccinul pentru COVID-19

1) Se face de două ori, pentru că e ca chips-urile, atât de bun încât pur și simplu nu poți să te oprești după o singură doză.

2) Pentru antivacciniști, a apărut și varianta radler, cu lămâie. Acest vaccin are un conținut mai mare de anticorpi și o puternică aromă de produse homeopatice, care n-au nici un efect.

3) A fost vorba ca președintele Iohannis să fie primul român care se vaccinează demonstrativ pentru COVID-19, dar specialiștii și-au dat seama că sunt într-o cursă contracronometru cu pandemia și că pur și simplu nu-și permit să aștepte până-și suflecă mâneca Iohannis.

4) Vaccinul pentru coronavirus e gratuit, motiv pentru care mulți români nu vor să se vaccineze, pentru că nu vor să pară că iau pomană de la stat.

5) Un bucătar român a spus că, indiferent care ar fi formula vaccinului, merge adăugat puțin usturoi, mai ales dacă nu trebuie să mergi la o întâlnire după ce-ți faci vaccinul.

6) Un băiat din Sălăjan a zis că, dacă ți-e frică de ac, poți la fel de bine să te freci cu vaccinul pe la gingii.

7) Compania farmaceutică Pfizer s-a oferit să caute și un vaccin pentru căzutul de la etaj. În Rusia a fost anul ăsta o adevărată epidemie de căzături de la etaj, chestie pentru care în prezent nu se cunoaște alt leac decât rucsacul cu propulsie.

8) Adepții teoriei conspirației susțin că vaccinul n-a fost creat în laborator, ci a trecut de la un liliac la om în mod complet accidental.

1 comentariu

 1. #1

  2 olandezi au facut un documentar, “covid-19 the system”.. e din ce in ce mai clar de ce e atata rautate+lacomie in toate tzarile.. .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cum să nu murim

  19 ianuarie 2021

  Mihai Eminescu a învățat să moară cu mult înainte de-a muri la un azil de nebuni și-a mai murit o dată cînd a ajuns nume de cofetărie în orășelele de […]

 • Școală să fie, dar și pușcărie!

  19 ianuarie 2021

  România se împarte iar în două: vaccinații și ceilalți. Elixirul Pfizer vine în doze mici și selective, așa că viața normală are de stat la coadă încă multe luni. Așa […]

 • Ce frumoasă vaccinare!

  19 ianuarie 2021

  „Trebuie să fim pregătiți și tocmai de aceea am convocat astăzi o întâlnire cu ministrul Sănătății și cu experții din domeniul vaccinologiei. Am evaluat stadiul pregătirilor României și am discutat […]

 • Metamorfoza țăranului român

  12 ianuarie 2021

  Dacă pînă acum cinci-șase ani mă dădeam de ceasul morții că boarea societății de consum a ocolit satele românești, astăzi cantitatea de supermarket-uri și de superbet-uri pe cap de băștinaș […]

 • Vaccinați, băieți, orice, numai vaccinați!

  12 ianuarie 2021

  Campania de vaccinare a devenit o tristă eroare de vorbire. Iohannis și-a retras capul din prompter și l-a lăsat pe bietul colonel Gheorghiță să încaseze singur cartușele urii populare, pe […]