Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cei trei elevi prinşi făcînd sex, recompensaţi de Ministerul Educaţiei

Zoom Cei trei elevi prinşi făcînd sex, recompensaţi de Ministerul Educaţiei

Cei trei elevi prinşi făcînd sex în toaleta unui liceu din Iaşi au fost premiaţi astăzi de către Ministerul Învăţămîntului şi Cercetării, primind o cameră HD, care filmează mai bine, şi lăudaţi de conducerea şcolii în care îşi desfăşoară activitatea sexuală, urmînd ca la examenul de bacalaureat să aibă opt puncte din oficiu.

“Aceşti tineri sînt un model de disciplină şi merită toate laudele noastre”, a declarat directorul instituţiei, Marian Cuescu, “pentru prima dată în istoria şcolii noastre, elevii au demonstrat că au bun-simţ: au fost prinşi făcînd sex în toaleta şcolii şi nu în cancelarie, aşa cum se întîmpla de obicei. În plus, să faci sex într-un loc atît de strîmt nu e lucru uşor. Vă spun eu, că am încercat cu o elevă de clasa a 9-a, săptămîna trecută şi dacă nu se băga să ne dea o mînă de ajutor şi doamna profesoară de geografie, n-o scoteam la capăt”.

Consideraţi vedete ale oraşului, şi modele demne de urmat în anii ce vin, cei trei elevi prinşi făcînd sex în toaleta liceului au declarat că nu se vor lăsa pînă cînd nu vor fi prinşi făcînd sex în toate încăperile liceului. “Mai avem termoficarea şi un colţ al terenului de fotbal, dar sperăm s-o scoatem la capăt pînă la vacanţa de vară. Oricum, îi datorăm totul lui Alex Velea, dacă nu ne spunea el că “Dragostea se face-n minim doi”, probabil stăteam şi acum ca proştii la ora de mate.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint