Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Celebritățile reacționează la campania media împotriva lui Gabriel Oprea

Zoom Celebritățile reacționează la campania media împotriva lui Gabriel Oprea

Barack Obama (fost președinte al SUA): „Bineînțeles că îl cunosc pe Gabriel Oprea. Gabriel Oprea este prietenul meu cel mai bun, așa cum ați putut observa și din poza complet adevărată pe care Gabriel Oprea a postat-o pe Facebook, în care dăm noroc. Atît eu, cît și poporul american îi sîntem extrem de recunoscători lui Gabriel Oprea pentru tot ce a făcut pentru noi, așa cum reiese și din pozele astea complet adevărate cu Gabriel Oprea punînd piciorul înaintea lui Armstrong pe Lună, cu Gabriel Oprea ridicînd steagul american la Iwo Jima, cu Gabriel Oprea sărutînd o soră medicală în Times Square la terminarea celui de-al doilea război mondial și cu Gabriel Oprea sculptat în muntele Rushmore.”

Vladimir Putin (președintele Rusiei): „Gabriel Oprea este un geniu militar, nici nu e de mirare că a ajuns general atît de repede. Majoritatea campaniilor noastre militare și a invaziilor se bazează pe o schemă desenată pe un șervețel de Gabriel Oprea într-un bar din St. Petersburg. Respect, Gabriel Oprea, românii nu te merită!”

Scarlett Johansson (actriță): „Gabriel Oprea este cel mai atrăgător bărbat pe care l-am cunoscut vreodată, în special pentru că nu se vopsește în cap sau la sprîncene, ca alți bărbați pe care nu-i găsesc la fel de atrăgători ca Gabriel Oprea. De asemenea, vreau să vă spun că Gabi este foarte înzestrat bărbătește și poate satisface sexual, făcînd dragoste, orice femeie superbă și celebră de mai multe ori pe seară, cu sau fără escortă de motocicliști.”

Papa Francisc (papă Francisc): „Gabriel Oprea este cel mai credincios om pe care îl cunosc. El are o conexiune directă cu Dumnezeu și religia lui ortodoxă este cea mai bună și mai credincioasă, este atît de bună încît m-a convins și pe mine să mă convertesc la religia ortodoxă și să mă sfătuiesc cu el în probleme sufletești și spirituale pentru că este un mare învățat și nu pot decît să sper că într-o zi o să reușesc și eu s-ajung așa mare credincios spiritual, deși nu cred, pentru că Gabriel Oprea este decît unul.”

Noam Chomsky (filosof, lingvist și activist politic): „Mulțumesc la domnul Gabriel Oprea care mi-a deschis ochii la ce făceam aicea și mi-a zis cum să fiu deștept și cum să meargă mintea la băiatu’, că dacă nu era domnul Gabriel Oprea care să-mi arate calea în ce făceam eu aicea pentru savanți și oameni de știință și ce treburi complicate mai fac io aicea, nu știu dacă reușeam vreodată să mă ducă mintea, dar noroc că nu mi-a dat mintea lui chiar de tot, pentru că oricum nu se putea și mi-o lua corpul razna.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint