Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cetățeni români, revoltați că statul a cheltuit bani pe școlarizarea lui Grigore Cartianu

Zoom Cetățeni români, revoltați că statul a cheltuit bani pe școlarizarea lui Grigore Cartianu

Șoc și furie în rândul cetățenilor care văd cum statul își bate joc de banii publici, după ce Grigore Cartianu, un om pentru școlarizarea căruia România a cheltuit enorm, se dovedește a avea în continuare discernământul unui copil de cinci ani.

“Din cauza unora ca el nu-s bani pentru educație, sănătate și autostrăzi. Păi, în loc să construiască școli și spitale, statul român a băgat bani în educația lui Cartianu, doar ca să descoperim acum că nu s-a lipit absolut nimic de el. Uitați-vă doar cum scrie! Dacă înveți o maimuță literele alfabetului, fix aceleași editoriale o să producă. Poate chiar ceva mai bune. Din câte am auzit, maimuțele sunt niște animale inteligente!”, a scris pe Facebook un român extrem de indignat de felul în care statul a ales să cheltuiască banul public.

Alți români sunt de părere că mai există o speranță pentru Cartianu, însă, din păcate, sunt deja prea mulți elevi în clasa I, iar învățătorii nu mai fac față.

“Eu cred că oamenii ca el merită o a doua șansă. Cineva trebuie să aibă puțină răbdare cu el și să-l înscrie într-o instituție unde poate să facă cei șapte ani de-acasă la seral”, e de părere prof. univ. dr. Irinel Trandafic, învățător la clasa a II-a E, de la Școala 195.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale