Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Chefliul și Muftiul au aprins fitilul

Zoom Chefliul și Muftiul au aprins fitilul

Jurnalul lui Traian Băsescu (atlet al creștinătății)

8 iulie 2015

N-am nimic împotriva musulmanilor, să ne înțelegem, dragă jurnalule. Așa sunt eu, jignesc pe toată lumea. Mai ții minte emisiunea aia în care am zis că Dalai Lama e omul PSD-ului și că a fost implicat în mai multe cazuri de reîncarnări contra șpagă?

10 iulie 2015

Uite cum se învârte roata istoriei. Pe vremuri, noi trimiteam la Istanbul tineri băieți care să se facă ieniceri. Acum, a venit rândul musulmanilor să trimită în Europa creștină tineri care mânuiesc iataganul cu măiestrie. Nu știu dacă ați observat, dar băieții ăia taie carnea de şaorma cu o finețe extraordinară.

12 iulie 2015

Nu mă deranjează că turcii își fac moschee în România, dar de ce tocmai acolo? Alt loc nu găseau decât la Romexpo, adică fix peste drum de Berăria H?

13 iulie 2015

Evident, cel mai mult mă deranjează la restaurantele turcești faptul că nu servesc alcool. Totuși, ca să nu par bețiv, când plec de acolo prefer să mă arăt foarte dezamăgit că n-au sarmale de porc în meniu.

Jurnalul Muftiului României (lider spiritual)

8 iulie

Românii și musulmanii au trăit mereu în pace. Gîndiți-vă la Ismail din Toate pînzele sus!, la Cadîr din Take, Ianke și Cadîr, la Mustafa Dristor, fondatorul “Șaorma Dristor”, la Robert Turcescu, Vasile Turcu, Raluca și Valeriu Turcan. Gîndiți-vă că România modernă a fost inspirată de un vechi basm musulman, “Ali Baba și cei 40 de hoți”, și cel mai probabil Bucureștiul a fost fondat de un student palestinian venit să facă Medicina la București și de prietena lui din Bacău.

9 iulie

Dragă jurnalule, n-am cum să mă supăr pe domnul Băsescu. În locul lui, și eu aș fi nervos pe o religie care se opune vehement convingerilor mele spirtuale.

10 iulie

Mereu am crezut în adîncul sufletului că domnul Băsescu se va bucura să fie mai mulți musulmani în România, ca să aibă și dumnealui ce să convertească la creștinism, cum știu că-i stă în caracter.

11 iulie

Adevărul e că ar fi o problemă dacă mii de studenți musulmani ar veni la București. Din nou. De cînd cu moda asta cu hipsterii care-și lasă barbă, ar fi foarte greu să-i deosebim pe ai voștri de ai noștri și ne-am trezi cu toți bicicliștii băutori de Zăganu la rugăciune.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

 1. #1

  Insemnarile din 8 iulie ale muftiului sunt definitoare pentru natia noastra.

 2. #2

  Superrrrrr !!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]

 • Legea și Constituția nu poartă mască. Să le muim!

  7 iulie 2020

  Nu există, am cercetat, nici măcar o singură obligație legală ca onor Constituția să poarte mască atunci când intră într-un spațiu public închis. Nici celelalte legi, ordonanțe simple sau de […]

 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]