Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Chiliman şi-a răsplătit sponsorul cu mai bine de un milion de euro

Zoom Chiliman şi-a răsplătit sponsorul cu mai bine de un milion de euro

Trecătorii care tranzitează sectorul 1 al Bucureştiului vor vedea bannere cu Andrei Chiliman, aproape la fel de multe precum copacii. Numai că, nefiind campanie electorală pentru copaci, bannerele tind să depăşească lejer metrii pătraţi de spaţiu verde pe cap de locuitor al sectorului. De pe un banner, Chiliman îl recomandă pe Corlăţean, de pe altul pe un alt papagal şi tot aşa, din zece în zece metri.

Pentru aşa desfăşurare de forţe, însă, primarul sectorului 1 n-a plătit din buzunar, căci declaraţia de avere îl arată cam strâmtorat. Ar mai fi varianta că ar fi plătit partidele, dar astea, dacă stai să le asculţi, îţi vor spune că n-au avut de unde, că sunt şi ele cu finanţele la pământ. Aşa că, neplătind primarul, neplătind candidaţii şi nici partidele, probabil că o fi plătit vreun sponsor. Dar de unde sponsori atât de generoşi? Păi, e plină piaţa. Mai degrabă Administraţia Pieţelor Sector 1, care, într-o licitaţie cu un singur ofertant, a atribuit firmei Romprest serviciile de curăţenie în pieţele sectorului, contra sumei de 6.116.101,48 de lei, adică peste 1.300.000 de euro. Mai nasol e că patronul Romprest a intrat pe mâna DNA pe o cauză legată de fotbal, aşa că n-ar fi exclus să povestească şi despre transferurile de bannere, ca să scape mai uşor.

Publicat în Cațavencii, nr. 48, 5-11 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint