Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cine a modificat autostrăzile?

Zoom Cine a modificat autostrăzile?

Dacă vă întrebați cum a fost posibil ca, într-o singură săptămînă, harta cu viitoarele autostrăzi să se modifice mai repede ca fața lui Michael Jackson în videoclipul "Black or White", vă răspundem noi.

Trei zile la rînd, în biroul lui Dan Șova au intrat cînd Viorel Hrebenciuc, cînd Marian Oprișan, fiecare avînd în mînă o carioca și ținînd de șase pentru celălalt. După ce au eliminat traseul Pitești-Sibiu, care urma să se facă din bani europeni nefraudabili, Hrebenciuc și Oprișan au tras de șosele ca de gumilastic, întinzîndu-le spre est, pe bani guvernamentali, astfel încît licitațiile să ajungă la Bacău și la Focșani. Ca să pară o lucrare colectivă, au desenat o autostradă și spre Alexandria, cînd Dragnea era întors cu spatele și nu mai putea da înapoi. Un alt desenator suspect a fost văzut fîțîindu-se cu creionul chimic pe lîngă sala hărților: Relu Fenechiu. El s-a furișat, la rîndul lui, în biroul nepăzit și a trasat breteaua spre Iași, ca să rămînă în mintea electoratului, atunci cînd o merge la pîrnaie, ca un mare asfaltator moldovean.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint