Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cine știe lecția de istorie să ridice primul mîna și să salute nazist

Zoom Cine știe lecția de istorie să ridice primul mîna și să salute nazist

160 de non-cetățeni care trecuseră granița din Rusia în Finlanda au dispărut înainte să primească refuzul sau statutul de azilant. Concluzia e una singură: în Finlanda se fură.

O firma de curierat din Regatul Unit a dezactivat chatbot-ul pe care îl folosea împotriva, pardon, pentru a-și ajuta clienții, după ce un utilizator a convins roboțelul să înjure și să compună poezii în care-și recunoaște inutilitatea. Nu vă faceți griji, Dana, Ioana, Sorina și toți bot-ii ăia antipatici folosiți de companiile din România rămîn la locul lor pentru că aceste companii își urăsc cu adevărat publicul.

Dramă în Germania: pleacă refugiații! Mai grav: autoritățile îi obligă să plece, pentru că le oferă carduri bancare în loc de numerar. Nu mai fiți rasiști, nu e din cauză că băieții ăia din Siria și Afganistan ar vrea să facă niște nefăcute cu banii Pur și simplu, ei fac parte din gruparea „Martorii lui George Simion“.

Curtea Supremă a Italiei a decis că salutul fascist este legal la mitinguri politice atîta vreme cît nu amenință ordinea publică și nu promovează partidul fascist. Urmează ca și Curtea Supremă a Germaniei să decidă că orice crematoriu de mari dimensiuni este legal atîta vreme cît e plasat în Polonia și nu le crește nemților amprenta de carbon 🙂

Două nave ale Marinei Regale britanice s-au ciocnit în preajma Bahreinului. Din cercetările preliminare rezultă că unul din vase a comunicat alarmat către celălalt: „Ce faci, navă-vitregă?“.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint