Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cît de false sînt falsurile lui Roșca Stănescu

Zoom Cît de false sînt falsurile lui Roșca Stănescu

Trei directori de bancă și doi operatori de cont specializați în transferuri bancare internaționale sînt de părere că, după aspect și conținut, documentele arătate de Roșca Stănescu, în legătură cu presupusa plată din Cipru în contul Alianței D.A., n-au nici un motiv să fie false. Nimeni n-a văzut originalele și, e adevărat, nu poate constata dacă textura acelui telex corespunde cu ceea ce a zis senatorul PNL. Instituția care a afirmat că Roșca minte este Parchetul General, după ce, în prealabil, Oficiul pentru Prevenirea Spălării Banilor zice că a verificat la Bancpost și operațiunea nu s-ar fi efectuat. Dar atît Parchetul General, cît și Oficiul pentru Prevenirea Spălării Banilor sînt entități cu trecut mitomaniac, care au mințit cu nerușinare în cazuri cunoscute, uitate și îngropate. Adevărul în legătură cu presupusele transferuri poate fi stabilit doar după ce arhiva și securiștii băncii vor face obiectul a încă patru cercetări independente, așa încît rezultatul să fie stabilit ca la tenis, cu trei din cinci.

În plus, atunci cînd a pretins că terminația ROL a contului Alianței D.A. nu permite transferul unei sume în dolari în acel cont, președintele Băsescu a bătut cîmpii, fiindcă acest lucru e fals. Odată ajunși prin procedeul SWIFT la bancă, dolarii pot fi transformați în lei și instalați în contul de lei sau pot fi puși într-un cont de dolari creat în cîteva secunde. Totul cu acordul proprietarului. Singurul lucru sigur în această poveste e faptul că Traian Băsescu e unul dintre cei care știu dacă banii ăia au existat în realitate sau doar în imaginația dușmanilor săi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint