Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cît o costă întreținerea pe Elena Udrea

Zoom Cît o costă întreținerea pe Elena Udrea

Aparent, mult. Mult prea mult. Într-o emisiune de polishare de săptămîna trecută, Elena Udrea s-a plîns moderatorului că nu-și mai poate permite cheltuielile “de mentenanță” ale locuinței pe care o ocupă acum și se va muta cu chirie pe strada Jandarmeriei. Și, în general, își caută forme de trai ceva mai ieftine, fiindcă o seacă prețurile care au crescut înfiorător de cînd e Guvernul Ponta la putere, astfel încît va fi nevoită să-și ia o mașină mai mică, diesel, care să consume mai puțin etc., etc. Mai avea puțin și explica audienței (nici nu mai contează că aceasta era, la ora și pe postul respectiv, mică spre insignifiantă) că a slăbit de foame, iar nu pentru că ar fi urmat vreo dietă astfel încît să dea bine în posterele camionagiilor.

Totuși, dacă întreținerea apartamentelor dobîndite la partaj nu poate fi acoperită din veniturile de deputat, iar doamna a fost silită să intre în banii economisiți în diverse bănci, cam în ce căsoaie locuiește Elena Udrea, de-a lăsat-o fără 500.000 de euro și fără 1.300.000 de lei, cît avea pe 14 iunie 2013? Haideți, doamnă, că n-oți fi început să plătiți pentru nopțile petrecute în Palatul Cotroceni…

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint