Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ciudata maimuță, excitată la gratii

Zoom Ciudata maimuță, excitată la gratii

Un babuin programat pentru o operație de vasectomie a reușit să evadeze din clinica veterinară și să ia cu el și două femele. Am putea spune că ce s-a întîmplat e fix opusul unei operații de vasectomie. Ba chiar de două ori opusul.

Medicii din lumea întreagă îi imploră pe oameni să nu-și mai bage usturoi în vagin, cartofi în anus sau să-și ungă rectul cu uleiuri esențiale. Ai zice că pînă în 2020 oamenii apucaseră deja să-și exploreze toate găurile corpului și să-și îndese acolo tot ce se putea, de la mamut la bitcoin, dar se pare că încă mai explorăm. Important e să reținem că totul e amuzant pînă cînd cineva își pierde o mînă.

Trei oameni au murit sufocați la Moscova după ce o influenceriță a aruncat gheață carbonică în piscină la petrecerea de ziua ei. Hai să privim jumătatea plină a piscinei: mai bine că s-au dus așa, în mod discret, decît să piară de mîna lui Putin pentru vreo ofensă minoră pe rețelele sociale.

Un bărbat în vîrstă a murit în direct la televiziune în timp ce se plîngea de cît de proaste sînt serviciile medicale din Irak. Iată un nou capitol unde am fost depășiți de străini: servicii medicale îngrozitoare. Să ne fie rușine.

Papa Francisc îi sfătuiește pe enoriași să se abțină și de la trollat pe Internet pe perioada postului. Asta-i chiar culmea! Ce urmează? Să interzică furatul?

Producătorul suedez de mobilă IKEA și-a lansat propria versiune de manual sexual Kama Sutra. Evident, toate pozițiile implică și un element de mobilă cumpărat de la IKEA. De exemplu, poziția FYRKANTIG, poziția RIKTIG ÖGLA sau pasionala poziție SPARSAM. Fiecare partidă va dura garantat cîteva ore, pentru că ambii parteneri sosesc dezasamblați și cu instrucțiuni vagi.

Apple nu le dă voie producătorilor de la Hollywood să dea telefoane iPhone personajelor negative din filme. Desigur, dacă toți ăia răi ar fi avut iPhone-uri, totul ar fi avut sens. De-aia dau în cap la oameni și vor să conducă lumea: ca să-și permită schimbarea unui ecran spart la telefonul ăla scump.

Pentagonul se jură că va folosi inteligența artificială doar ca să facă bine, în nici un caz ca să dezvolte arme noi de distrugere în masă. Fix așa îmi zic și eu de fiecare dată cînd sînt mahmur. Gata, băi, de mîine o să-mi folosesc inteligența artificială ca să nu mai beau. Aparent, de fiecare dată îmi supraevaluez inteligența artificială.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale