Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Climă și pedeapsă

Zoom Climă și pedeapsă

Șeful misiunii OMS la Wuhan susține că virusul SARS-CoV-2 a început să se răspândească înainte de decembrie 2019. O veste excelentă pentru cei care stăteau mai mult pe-acasă în perioada aia și nu puteau să spună de ce.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a spus că o să-și facă și Putin vaccinul Sputnik V, dar că mai întâi președintele vrea să se imunizeze împotriva altor afecțiuni, precum gripa și pneumonia. Orice elev de clasa a cincea care are teme de făcut și le tot amână a înțeles imediat cât chef are Putin să se vaccineze de COVID.

Protestele de stradă continuă în Myanmar, după ce armata a dat o lovitură de stat și a arestat-o pe lidera civilă Aung San Suu Kyi, laureată a premiului Nobel pentru pace. Pe de altă parte, amatorii de conspirații susțin că toate incidentele astea care se petrec pe glob sunt doar un plan bine ticluit, al unei elite care are ca scop să-i învețe pe oameni geografie.

Senatul american l-a achitat pe Donald Trump, după ce nu s-au strâns cele două treimi din voturile necesare pentru a-l condamna. Până la urmă, ce-a făcut? Doar i-a îndemnat pe susținătorii lui să invadeze Capitoliul. Probabil că Miron Cozma jubilează acum la el în sufragerie și înțelege de ce America e țara tuturor libertăților. Îți este permis chiar și să încerci să înlături cu forța ordinea democratică.

Guvernul de la Londra a anunțat că până acum s-au vaccinat peste 15 milioane de britanici. Asta înseamnă o mie cinci sute, în termeni de britanici noi.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că vor avea un al doilea copil. Cel mic o să fie foarte dezamăgit când o să afle al câtelea e în ordinea succesiunii la tron, în condițiile în care primul pe listă așteaptă deja de câteva decenii bune.

O panteră neagră a creat haos în trei localități mici din Italia, după ce a fost văzută de mai mulți oameni rătăcind prin zonă. Probabil că niște brașoveni citesc știrea asta și comentează plini de invidie: „Bine că vă terorizează pe voi niște animale exotice! Lasă, că nici cu urșii noștri nu ne e rușine“.

Bill Gates a anunțat că va da două miliarde de dolari pentru proiecte care au ca scop prevenirea schimbărilor climatice. Două miliarde! Ca să vedeți cât de mult îi place clima pe care o avem acum.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Norocul rîmă-n soarele cu pete

  13 aprilie 2021

  Norocul rîmă-n soarele cu pete precum un porc umflat cu diamante, cum l-aș ademeni-n vîrtej și pante spre cocinile sfinte să se-mbete, frică îmi e să nu ne creadă plante […]

 • Boala băncii nebune

  13 aprilie 2021

  România a împrumutat săptămîna trecută 3,5 miliarde de euro de pe ceea ce Guvernul numește „piețele externe“. Aceste piețe puteau să fie și interne, fiindcă ele reprezintă, de fapt, băncile-mamă […]

 • Prizonierii lui 5%

  13 aprilie 2021

  936.864 de români au votat, în decembrie 2020, cu alianța USR-PLUS pentru Senat și 906.965 de cetățeni români au votat cu alianța USR-PLUS pentru Camera Deputaților. Nici măcar 5% din […]

 • Rugăciunea preafrumoasei blondine către jandarmul călare pe situație

  6 aprilie 2021

  Motto: ,,Nu pot, nu pot, fată mare, Că mi-e murgul slab de șale“ Stimată și iubită, în veci, Jandarmerie, te rog să-mi pui cătușele și mie. Și fiindcă disperarea mă […]

 • Miracolul prostiei românești

  6 aprilie 2021

  Pentru o clipă s-ar fi putut crede că Iohannis revine din lunga stare vegetală, că transformarea dulapului în om, pe care alchimiștii au negat-o veacuri la rînd, se petrece chiar […]