Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Convoi de tancuri americane, lovit de un tramvai cu care se șicanase în trafic

Zoom Convoi de tancuri americane, lovit de un tramvai cu care se șicanase în trafic

Vatmanul de pe linia lui 14 lovește din nou. De data asta, curajosul angajat al Societății Bucureștene de Transport a lovit un convoi de tancuri americane cu care se șicanase în trafic în teatrul de operațiuni din Afganistan. Deși aveau verde, blindatele refuzau să plece de pe loc, ceea ce l-a scos din minți pe vatman. El le-a claxonat de mai multe ori, însă tanchiștii americani continuau să ocupe linia de tramvai de parcă ar fi avut rezerve de petrol și ar fi vrut să impună democrație pe cele două șine. Când a văzut că altă soluție nu are, vatmanul a pornit tramvaiul de pe loc și a intrat în plin în convoiul de tancuri, lăsând prăpăd în urma lui: zeci de blindate distruse și sute de răniți care se târau pe asfalt agățându-se de ultima fărâmă de viață.

În urma incidentului, mai mulți tanchiști au rămas fără dreptul de a conduce blindate pe drumurile publice în următoarea lună. Dacă au ghinion și începe al treilea război mondial, ei vor fi nevoiți să meargă cu metroul la luptă, ceea ce nu le dorim nici măcar dușmanilor noștri.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale