Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Coronavirus cu cola și două cuburi de gheață

Zoom Coronavirus cu cola și două cuburi de gheață

Oamenii de știință confirmă zvonurile îngrozitoare: consumul de alcool nu protejează de coronavirus. Eh, asta e, înseamnă că rămîne la stadiul de supersiție toată treaba, și cine vrea să se împotrivească unei superstiții? Nimeni, pentru că aduce ghinion, așa că hai noroc!

Teama de coronavirus a creat o piață neagră a hîrtiei igienice și a dezinfectanților în mai multe țări din lume. În mod ironic, printre cele mai populare tipuri de hîrtie igienică este cea cu miros de liliac, deși de la lilieci ni se trage tot necazul ăsta cu coronavirusul.

Japonezii au creat cel mai avansat pat pentru jucat jocuri pe consolă. Da, ați citit corect: pat pentru jucat jocuri pe consolă. E un progres fenomenal pentru industria virginității. Să zicem că mai existau împătimiți de jocuri în lume care călcau pe bec și ajungeau din greșeală cu fete în pat. Acum nu mai e nici o șansă. “Hei, vrei să mergem în pat să facem niște nebunii?” “Nebunii cum? Să jucăm FIFA pe nivel pro?”

Au apărut primele filme porno cu coronavirusul. Nu le-am văzut încă, dar bănuim că tratează fantezii fierbinți ale oamenilor cum ar fi: un pat curat de spital, personal medical amabil, dotări suficiente și condiții civilizate de tratament.

India amenință să deporteze o pisică înapoi în China pentru că o suspectează de coronavirus. Să fim serioși, pisica aia n-are nici pe naiba. Dacă pisicile ar fi putut să radă de pe Pămînt rasa umană ar fi făcut-o de mult.

Rick Santelli, un analist de piață pentru CNBC, a sugerat că poate ar fi bine să infectăm pe toată lumea cu coronavirus ca să nu deranjăm economia așa de tare. În primul rînd, poate dacă mîna invizibilă s-ar fi spălat mai des, n-am fi ajuns în situația asta jenantă, deci hai s-o terminam cu supercapitalismul.

Un bărbat din Vietnam a fost salvat după ce medicii i-au administrat 15 cutii de bere ca să-i neutralizeze alcoolul metilic din sînge. Păcat că la sfîrșit nu i-au administrat și o șaorma de la o dugheană dubioasă și un telefon cu fosta iubită. Ar fi fost o ieșire în oraș chiar reușită.

Un campion la șah din Ucraina a fost găsit mort în apartamentul lui împreună cu iubita sa, și ea campioană la șah, după ce amîndoi au tras foarte mult gaz ilariant dintr-o butelie. Și uite așa s-au spulberat și ultimele mituri: că șahul e un sport nepericulos și că nu există dopaj.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cum să nu murim

  19 ianuarie 2021

  Mihai Eminescu a învățat să moară cu mult înainte de-a muri la un azil de nebuni și-a mai murit o dată cînd a ajuns nume de cofetărie în orășelele de […]

 • Școală să fie, dar și pușcărie!

  19 ianuarie 2021

  România se împarte iar în două: vaccinații și ceilalți. Elixirul Pfizer vine în doze mici și selective, așa că viața normală are de stat la coadă încă multe luni. Așa […]

 • Ce frumoasă vaccinare!

  19 ianuarie 2021

  „Trebuie să fim pregătiți și tocmai de aceea am convocat astăzi o întâlnire cu ministrul Sănătății și cu experții din domeniul vaccinologiei. Am evaluat stadiul pregătirilor României și am discutat […]

 • Metamorfoza țăranului român

  12 ianuarie 2021

  Dacă pînă acum cinci-șase ani mă dădeam de ceasul morții că boarea societății de consum a ocolit satele românești, astăzi cantitatea de supermarket-uri și de superbet-uri pe cap de băștinaș […]

 • Vaccinați, băieți, orice, numai vaccinați!

  12 ianuarie 2021

  Campania de vaccinare a devenit o tristă eroare de vorbire. Iohannis și-a retras capul din prompter și l-a lăsat pe bietul colonel Gheorghiță să încaseze singur cartușele urii populare, pe […]