Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Coronavirusul PSD vine din Ardeal

Zoom Coronavirusul PSD vine din Ardeal

Pe 29 februarie, PSD ar fi trebuit să aibă un congres unde, după modelul Dragnea, să-și aleagă președintele dintr-o largă ofertă de un singur candidat. Dar epidemia de coronavirus a lovit oportun, conducerea partidului luînd decizia să amîne congresul pînă la o dată ce va fi anunțată ulterior. Nu se știe încă dacă nu cumva ulterior alegerilor locale. Sau, cine știe, ulterior chiar alegerilor parlamentare, fie ele anticipate sau la termen.

Se pare, totuși, că adevăratul motiv al amînării nu este coronavirusul venit din China, din zona Wuhan, ci, mai degrabă, un virus neaoș, strămoșesc, descoperit în urmă cu decenii chiar în România, în zona Clujului. Virusul, cu sau fără corona în față, poartă numele de Vasile Dîncu și fusese pregătit în laboratorul partidului pentru a fi introdus în venele acestuia, la vîrf, în cadrul congresului. Mai multe organizații județene anunțaseră deja, chiar dacă nu le întrebase nimeni, că susțin revenirea lui Dîncu în conducerea partidului. Absolut deloc întîmplător, aceleași organizații erau cele care-și comandaseră sondaje preelectorale la IRES, casa de sondare a ardeleanului. Dacă ar fi știut Marius Pieleanu că, aplicînd un discount corespunzător, are șanse să ajungă în fruntea PSD și să-și plătească singur serviciile, după aia…

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale