Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Crin e șantajat la poker

Liderul PNL își cheltuiește nopțile cu folos, jucînd poker în compania unor liberali unul și unul, inculsiv a deputatului de Cluj, Virgil Pop. 

Partidele au loc în cîteva cluburi de noapte din București, cum ar fi Malibu din Piața Amzei, Complex Herăstrău sau Downtown de lîngă Piața Romană. Virgil Pop a fost ales de electoratul clujean, deși ză­cea la mititica, încă din data de 18 noiembrie 2008, acuzat fiind de trafic de influență în formă continuată, pentru că i-a cerut 80.000 de euro omului de afaceri Petru Chiș. A fost slobozit abia pe 19 decembrie 2008, cînd s-a prezentat la noul loc de mun­că. Antonescu apare cu cărțile de joc în mînă, într-o casetă filmată de profesioniști. De aici încolo, în partida asta de poker intervin legile șantajului. Dar, vorba pariului lui Pascal: dacă cîștigă, Antonescu cîștigă eternitatea in partid; dacă pierde, nu pierde nimic. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100