Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cristian Tudor Popescu (bau-bau): „Copiii se fac pentru părinți. Oamenii fac copii cînd sînt nemulțumiți de viața lor.”

Zoom Cristian Tudor Popescu (bau-bau): „Copiii se fac pentru părinți. Oamenii fac copii cînd sînt nemulțumiți de viața lor.”

Gen Supărarea cînd îmi vine, rup cămașa de pe mine

Mihai Bendeac (saltimbanc): “Cu Tamaș era să mă bat rău de tot cînd eram amîndoi beți. A venit la mine, era mort de beat și mi-a zis: «Știi că ești rudă cu mine?». Și m-a luat în brațe. N-am înțeles de ce sîntem rude. (…) După care și-a adus aminte că am avut eu o referire la el și a zis că trebuie să mă bată. Și-a dat tricoul jos și atunci mi-am dat și eu tricoul jos. Bineînțeles, diferențele erau majore. A fost destul de dramatic.” (Sport.ro, 23 septembrie)

Destul de ciudat modul în care Tamaș își tratează rudele la beție. Pe de altă parte, comportamentul lui ar părea perfect normal în Vaslui, iar scena cu datul tricourilor jos ar fi continuat într-o noapte fierbinte de dragoste interzisă cu Bendeac. Interzisă pentru că l-ar fi obligat să-l imite pe Becali.

 

Gen Bonă cu spume

Bianca Drăgușanu (mămică polimerică): “Eu, sincer, nu m-am împrietenit cu nici o mămică. Nici măcar cu vreuna de la mine din complex. Cele mai multe interacțiuni, să zic așa, ale mele cu ale mămicilor nu prea s-au întîmplat pentru că am relaționat mai mult cu bonele filipineze.” (Libertatea, 24 septembrie)

Adevărul e că și bonelor filipineze le place să fie văzute cu Bianca, dar mai ales să-și facă poze cu ea și să le trimită rudelor sărace de-acasă, cu mențiunea “România e o țară bogată, uite cît cauciuc produce”.

 

Gen Nemulțumirile Căpitanului Grant

Cristian Tudor Popescu (bau-bau): „Copiii se fac pentru părinți. Oamenii fac copii cînd sînt nemulțumiți de viața lor.” (Digi24, 23 septembrie)

Iată un subiect la care CTP se înșeală. Oamenii nu fac copii doar atunci cînd sînt nemulțumiți. Mai fac copii și cînd merg des la tenis și au nevoie de cineva care să le adune mingile.

 

Gen …și cîinele de drum lung

Mihai Morar (escortă TV): ”Cristian Tudor Popescu! Ce personaj urît, ofilit, odios! Nu mă preocupă deloc gîndirea lui slută. Consider că e, mai degrabă, demn de milă. Mă îngrijorează zîmbetul nătîng al moderatorului, care nu numai că nu are o reacţie, dar nici măcar nu îi cere bătrînului demn de milă o explicaţie.” (Libertatea, 23 septembrie)

Să-l iei în serios pe Mihai Morar atunci cînd spune ceva despre moralitate sau despre orice, în general, e ca și cum ai face o emisiune cu Buzdugan și Morar în care să nu existe glume furate. Pur și simplu, n-are sens. Dacă există însă o consolare, aceea e că, la un moment dat, bătrînul demn de milă s-ar putea să-l prindă singur într-o parcare, atunci cînd se întoarce de la tenis, și să-i servească niște gîndire slută.

 

Gen Glume de căcat

Tudor Chirilă (lider al unei generații), reacție la gluma „Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu“: “Sincer, mi se pare de căcat faza cu amestecat fostele iubite în nişte glume care şi aşa sînt slăbuţe. Las-o aşa de căcat cum a fost şi mergem mai departe. M-am supărat pentru că eu, în general, lucrurile astea intime nu le transform în circ. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de căcat.” (Cancan, 23 septembrie)

Sincer, mie mi se pare de căcat să ai 45 de ani și să faci în continuare muzică duioasă pentru fete de 14 ani. Mi se pare de căcat să trăiești din circ prost, dar să te superi cînd te cheamă alții la circul lor prost. Mi se pare de căcat să porți căciulă vara. Dar cel mai de căcat mi se pare să trăiești în anul 2017 și să scrii scrisori deschise patetice ca să arăți ce arderi lăuntrice de artist profund ai tu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite