Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cristian Tudor Popescu (bau-bau): „Copiii se fac pentru părinți. Oamenii fac copii cînd sînt nemulțumiți de viața lor.”

Zoom Cristian Tudor Popescu (bau-bau): „Copiii se fac pentru părinți. Oamenii fac copii cînd sînt nemulțumiți de viața lor.”

Gen Supărarea cînd îmi vine, rup cămașa de pe mine

Mihai Bendeac (saltimbanc): “Cu Tamaș era să mă bat rău de tot cînd eram amîndoi beți. A venit la mine, era mort de beat și mi-a zis: «Știi că ești rudă cu mine?». Și m-a luat în brațe. N-am înțeles de ce sîntem rude. (…) După care și-a adus aminte că am avut eu o referire la el și a zis că trebuie să mă bată. Și-a dat tricoul jos și atunci mi-am dat și eu tricoul jos. Bineînțeles, diferențele erau majore. A fost destul de dramatic.” (Sport.ro, 23 septembrie)

Destul de ciudat modul în care Tamaș își tratează rudele la beție. Pe de altă parte, comportamentul lui ar părea perfect normal în Vaslui, iar scena cu datul tricourilor jos ar fi continuat într-o noapte fierbinte de dragoste interzisă cu Bendeac. Interzisă pentru că l-ar fi obligat să-l imite pe Becali.

 

Gen Bonă cu spume

Bianca Drăgușanu (mămică polimerică): “Eu, sincer, nu m-am împrietenit cu nici o mămică. Nici măcar cu vreuna de la mine din complex. Cele mai multe interacțiuni, să zic așa, ale mele cu ale mămicilor nu prea s-au întîmplat pentru că am relaționat mai mult cu bonele filipineze.” (Libertatea, 24 septembrie)

Adevărul e că și bonelor filipineze le place să fie văzute cu Bianca, dar mai ales să-și facă poze cu ea și să le trimită rudelor sărace de-acasă, cu mențiunea “România e o țară bogată, uite cît cauciuc produce”.

 

Gen Nemulțumirile Căpitanului Grant

Cristian Tudor Popescu (bau-bau): „Copiii se fac pentru părinți. Oamenii fac copii cînd sînt nemulțumiți de viața lor.” (Digi24, 23 septembrie)

Iată un subiect la care CTP se înșeală. Oamenii nu fac copii doar atunci cînd sînt nemulțumiți. Mai fac copii și cînd merg des la tenis și au nevoie de cineva care să le adune mingile.

 

Gen …și cîinele de drum lung

Mihai Morar (escortă TV): ”Cristian Tudor Popescu! Ce personaj urît, ofilit, odios! Nu mă preocupă deloc gîndirea lui slută. Consider că e, mai degrabă, demn de milă. Mă îngrijorează zîmbetul nătîng al moderatorului, care nu numai că nu are o reacţie, dar nici măcar nu îi cere bătrînului demn de milă o explicaţie.” (Libertatea, 23 septembrie)

Să-l iei în serios pe Mihai Morar atunci cînd spune ceva despre moralitate sau despre orice, în general, e ca și cum ai face o emisiune cu Buzdugan și Morar în care să nu existe glume furate. Pur și simplu, n-are sens. Dacă există însă o consolare, aceea e că, la un moment dat, bătrînul demn de milă s-ar putea să-l prindă singur într-o parcare, atunci cînd se întoarce de la tenis, și să-i servească niște gîndire slută.

 

Gen Glume de căcat

Tudor Chirilă (lider al unei generații), reacție la gluma „Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu“: “Sincer, mi se pare de căcat faza cu amestecat fostele iubite în nişte glume care şi aşa sînt slăbuţe. Las-o aşa de căcat cum a fost şi mergem mai departe. M-am supărat pentru că eu, în general, lucrurile astea intime nu le transform în circ. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de căcat.” (Cancan, 23 septembrie)

Sincer, mie mi se pare de căcat să ai 45 de ani și să faci în continuare muzică duioasă pentru fete de 14 ani. Mi se pare de căcat să trăiești din circ prost, dar să te superi cînd te cheamă alții la circul lor prost. Mi se pare de căcat să porți căciulă vara. Dar cel mai de căcat mi se pare să trăiești în anul 2017 și să scrii scrisori deschise patetice ca să arăți ce arderi lăuntrice de artist profund ai tu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]