Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Criză de neveste în România după ce Tăriceanu s-a căsătorit a cincea oară

Zoom Criză de neveste în România după ce Tăriceanu s-a căsătorit a cincea oară

Bănuit că vrea să-și facă o echipă de fotbal compusă exclusiv din foste soții, Călin Popescu Tăriceanu s-a căsătorit în week-end-ul acesta pentru a cincea oară, fiind acuzat de specialiști că în curînd va epuiza complet rezervele de neveste ale României.

“ Este deja prea mult. Din cauza domnului Tăriceanu, România mai are rezerve de neveste pentru doar doi ani maximum, după care vom fi obligați să importăm neveste de la ruși. E trist, pentru că la începutul secolului erau sute de mii de neveste în libertate, neveste care din cauza exploatării iraționale au dispărut”, spune Pușa Stoicescu, expert în resurse naturale și una dintre cele două femei din România care încă nu au fost căsătorite cu Tăriceanu. “De ce nu poate domnul Tăriceanu să semene mai mult cu Prigoană, care de fiecare dată cînd are chef să se însoare își ia aceeași nevastă, nu folosește una nouă?”

De parcă drama națională nu ar fi fost suficientă, vestea a ajuns și la urechile delegației FMI, care a anunțat că Tăriceanu nu mai are voie la neveste noi cel puțin cinci ani, dacă România vrea să mai primească vreodată un ban din partea Fondului: “Sîntem foarte curioși dacă domnul Tăriceanu știe că nu trebuie neapărat să le ia de neveste ca să facă bughi-bughi cu ele. E destul să le scoată la un suc. Cel puțin așa facem și noi cu România cînd vrem să i-o tragem”.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint