Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cu cît a răscumpărat-o Traian pe Elena de la Dorin

Zoom Cu cît a răscumpărat-o Traian pe Elena de la Dorin

La început au fost parcările din București. Nu era mult, dar nici lucrurile nu păreau atît de serioase, iar Elena mai avea voie, din cînd în cînd, să-și petreacă sărbătorile alături de bărbatul din acte.

După aia situația s-a învîrtoșat și Dorin a mărit prețul de închiriere. I s-a acceptat cererea, dar i s-a cerut răbdare și discreție. La începutul anului trecut, tăcerea lui Dorin era să fie cumpărată cu o parte țeapănă din asigurările private de sănătate. Nu mult, cam 60-70%. Numai că a venit Arafat cu gura aia a lui mare și cu ditamai capitalul de simpatie și a stricat toate socotelile. Acum Dorin e cam nervos și tot sună și sună întruna, cerînd renegocierea coabitării. Dar are și Traian limitele lui, așa că n-a mai răbdat și i-a zis verde-n față: “Tu nu gîndești, băi, că mîine-poimîine vei fi viitorul ex-soț al viitoarei președinte a României? Neam de neamul tău n-a visat așa ceva!”.

Publicat în Cațavencii, nr. 7(85), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint