Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cu Simion la shopping. Pe treizeci de arginți, doi parlamentari de pleu se schimbă-n AUR

Zoom Cu Simion la shopping. Pe treizeci de arginți, doi parlamentari de pleu se schimbă-n AUR

AUR e pe val. Pe un așa val, că unii au început să-și dea seama că, în toată viitura asta, nu le e suficient nici măcar un Ciolacu de salvare, dacă vor să prindă un nou mandat. Că, vorba aia, degeaba ești pe listă, dacă lista nu-i bună sau locul neeligibil.

Săptămâna asta, spun păsărelele cu aripi poleite, doi parlamentari se vor lepăda de social democrație și vor pupa inelul din AUR de pe mânuța de ultras a lui Simion. Sigur, nu e vreo mare surpriză, căci ambii sunt aurari în cuget și-n smintiri. Primul dintre ei, Daniel Ghiță, fostul mare luptător, ajuns în Parlament din Ilfov, adică de pe moșia doamnei soția lui Pandele, va avea în sfârșit acces la ce n-a avut în sport, la AUR. Asta pentru că omul, desigur, nu ține cu dinții să mai prindă un mandat, dar vrea el să ajute țara, oamenii, lumea, planeta, astea, și numai din Parlament poți face asta.

Al doilea e tocmai magnetul de aurari al PSD-ului, senatorul Călin Mătieș, omulețul pe care PSD îl plimbă pe la toate televiziunile, să vadă patriotarzii că are și PSD-ul șoșoc-simionul lui. Sigur, dacă te uiți la CV-ul lui și la felul în care vorbește pe la televizor, e clar că locul lui e în AUR. Pe de altă parte, dacă te gândești că omul pozează în mic producător, mic brutar, dar și-a transformat pensiunea în azil de bătrâni, și-a vândut Jaguarul și și-a luat Duster, ca să pară popular, ori își trage bine mânecile de la ie, ca să nu i se vadă ceasul Longines, pare totuși un pesedist sadea. Din păcate, însă, toate calculele arată că postul de senator, pe care-l ocupă acum, va cam reveni celor de la AUR, după alegeri. Așa că, de ce nu tot lui? Păi, n-are el un ceas de aur, ca să știe la cât e ceasul și să se mute în AUR? Unde mai pui că s-a și dus, sârmanul, zilele trecute tocmai până la Ranca, în județul Gorj, să se vadă cu Simion și să-și negocieze transferul, al lui și al încă unei mici cete de zeloți ai tradiționalului regăsit în mașina Jaguar, care oricum a fost inventată de Daci, că doar știm cu toții de la școală: brânză, varză, viezure, mânz, jaguar, aur.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint