Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cui i-e frică de curcubau-bau?

Zoom Cui i-e frică de curcubau-bau?

Președintele turc Erdogan i-a rugat pe copii să nu mai deseneze curcubeie ca să susțină lupta anti-COVID-19, pentru că curcubeiele încurajează homosexualitatea. O altă chestie care încurajează homosexualitatea, în viziunea lui Erdogan și a Danei Budeanu, este să te îmbolnăvești de COVID-19. Bărbații adevărați au un sistem imunitar bărbătesc care rezistă avansurilor virusului.Amețitele și mafioții, în schimb,fac bolicică imediat.

Nigeria a început să condamne oameni la moarte prin programul de videoconferință Zoom.Ce-i drept, sînt și foarte mulți oameni care ar alege moartea de bunăvoie decît să mai participe la o singură conferință prin Zoom.

Irlanda a strîns 1,3 milioane de euro pentru tribul de indieni Choctaw, din Statele Unite, drept mulțumire pentru faptul că,în 1847,indienii Choctaw i-au ajutat pe irlandezi în timpul foametei. Urme ale influenței irlandeze asupra indienilor Choctaw se regăsesc și astăzi în numele tradiționale Cel-Care-Dansează-cu-Guinness, Nas-Roșu-Mai-Aprins-Decît-Soarele sau Sinead O’Bizon.

Potrivit serviciilor de informații germane, în ianuarie China a făcut presiuni asupra Organizației Mondiale a Sănătății ca să mușamalizeze COVID-19. O dovadă flagrantă e oala cu 500 de kilograme de supă de liliac găsită la ușa OMS în ianuarie.

Cel puțin 77 de antene 5G din Marea Britanie au fost incendiate de conspiraționiști.Ce nu știu conspiraționiștii e că 5G-ul se răspîndește cel mai tare prin fum de turn incendiat, deci țeapăăăăăă.

Opoziția din Venezuela a negociat în octombrie cu o firmă privată de securitate din Florida invadarea țării și răsturnarea regimului lui Maduro. Trebuiau să vorbească cu Poliția din Bolintin, nu numai că dădeau jos pe oricine, dar îl și băteau bine cît timp era jos.

O companie de publicitate din Columbia a brevetat patul de spital care se poate transforma în sicriu. Sigur, vînzările printre vampiri au depășit orice așteptări.

Brian May, chitaristul trupei Queen, a fost dus la spital după ce și-a rupt un mușchi fesier în timp ce grădinărea. Durerea față de restul lumii e reală, prieteni, mai ales cînd grădinărești pe timp de pandemie.

Autoritățile din Singapore folosesc cîini roboți, fabricați de Boston Dynamics, ca să se asigure că oamenii nu ies aiurea pe stradă în timpul pandemiei. Asta ne mai trebuia acum, rahați robotizați pe trotuare, ăia obișnuiți nu ne ajungeau.

După COVID-19, Statele Unite se confruntă cu un nou pericol mortal venit din Asia: viespea uriașă, care ucide anual pînă la 50 de oameni în Japonia, dar e foarte gustoasă prăjită la grătar. Cine știe, poate că ăia 50 de oameni care mor anual în Japonia și-o merită dacă-i mănîncă în fund să alerge după viespi la grătar în loc să se ducă și ei ca oamenii să-și ia mici de viespe de la Kaufland.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]

 • Cocalarul războinic s-a retras strategic

  20 octombrie 2020

  Țineți minte cum, pe 31 decembrie, Marcel Vela, un neica-nimeni până atunci, în ochii publicului național, sărea direct la gâtul lui Raed Arafat, începând un război din care, de fapt, […]

 • Epoca neaveniților

  13 octombrie 2020

  ,,Credința zugrăvește icoanele-n biserici” – acest vers eminescian, ce definește puterea izbăvitoare a credinței capabile să înalțe arta mai presus de pensula zugravului, ar trebui scrijelit pe zidurile instituțiilor de […]

 • Zuckerman și românii

  13 octombrie 2020

  America ne iubește. Ne face autostradă și cale ferată de la Marea Neagră la Marea Baltică, ne scoate din ghearele 5G-ului chinezesc, ne rezolvă reactoarele de la Cernavodă. Ne dă […]