Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum a omorât Nicu o leșinătură de democrație

Zoom Cum a omorât Nicu o leșinătură de democrație

Într-una din leșinatele și inutilele sale intervenții publice de săptămâna trecută, referitor la mărirea pensiilor, Nicu Ciucă a spus: „Vă rog să-mi dați voie să nu creăm oamenilor așteptări care nu-și au locul în acest moment“.

Ce înseamnă să ai vocație! În câteva cuvinte a dat cu democrația de pământ de câteva ori, a îngropat-o și a plantat și flori deasupra ei. Doar despre un joc al așteptărilor este, în final, democrația. De aceea avem campanii electorale în care promitem, de aceea avem programe de guvernare, de aceea punem mandate de patru ani sau cinci ani, proiectând astfel un punct de pornire și unul al înfăptuirii tuturor speranțelor de mai bine. Nicu Ciucă a făcut pipi în fântâna din care bea întreaga comunitate. E cu nădragii în vine în piața centrală, cu niște foi în mână de pe care citește necrologul unei democrații care și-așa se născuse oarbă, surdă și cu mari probleme mintale.

Poate că acesta e viitorul: roboți plagiatori citind de pe foi că va fi ce va fi și nimic mai mult de-atât.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint