Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum s-a petrecut de Revelion

Zoom Cum s-a petrecut de Revelion

Ludovic Orban. Cu mandolina de gât, a putut să se plângă în voie toată noaptea că nu cântă pe nicăieri, dat fiind că s-au anulat toate concertele și petrecerile de Revelion.

– Bine, dar nici în anii trecuți nu te chema nimeni să cânți.

– Da, dar de Revelionul ăsta n-am avut nici o șansă.

Klaus Iohannis. A petrecut cu doamna Carmen în fața televizorului. Nu e vorba însă de orice televizor, ci de unul care i-a fost coleg de bancă până-n clasa a cincea și cu care a rămas prieten toată copilăria. Se pare că președintele și acel televizor încă mai fac schimb de piese, în caz că vreunuia dintre ei îi filează o lampă.

Dan Barna. A deschis la miezul nopții borcanul cu socată și a ciocnit un pahar de socată cu toți prietenii, mai ales că ambii erau de față.

Marcel Ciolacu. A făcut imprudența să-l pună pe Mihai Tudose responsabil cu sticlele de șampanie și n-a mai avut ce să deschidă la miezul nopții. Se pare că cineva golise toate sticlele. Tudose spune că nu-și aduce aminte ce s-a întâmplat cu șampania, pentru că a băut toată seara și l-a luat somnul.

Ion Cristoiu. A mâncat un măr, așa cum face-n fiecare seară, după care și-a propus ca-n noul an să facă din „pițifelnic“ un cuvânt la modă. S-a culcat și a visat că pe Facebook și pe Instagram face legea haștagul #pițifelnic.

Rareș Bogdan. A petrecut simplu, acasă, îmbrăcat într-un frac vechi cu care acum stă prin casă și cu care doarme noaptea.

CTP. Le-a spus oaspeților să mănânce mai repede salata de boeuf, pentru că vrea să joace un tenis cu platourile, așa cum face în fiecare an în noaptea de Revelion.

– E o superstiție a mea, a mărturisit CTP.

– Îți aduce noroc sau cum? a întrebat un musafir.

– A, nu, dar le aduce ghinion celorlalți.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cum să nu murim

  19 ianuarie 2021

  Mihai Eminescu a învățat să moară cu mult înainte de-a muri la un azil de nebuni și-a mai murit o dată cînd a ajuns nume de cofetărie în orășelele de […]

 • Școală să fie, dar și pușcărie!

  19 ianuarie 2021

  România se împarte iar în două: vaccinații și ceilalți. Elixirul Pfizer vine în doze mici și selective, așa că viața normală are de stat la coadă încă multe luni. Așa […]

 • Ce frumoasă vaccinare!

  19 ianuarie 2021

  „Trebuie să fim pregătiți și tocmai de aceea am convocat astăzi o întâlnire cu ministrul Sănătății și cu experții din domeniul vaccinologiei. Am evaluat stadiul pregătirilor României și am discutat […]

 • Metamorfoza țăranului român

  12 ianuarie 2021

  Dacă pînă acum cinci-șase ani mă dădeam de ceasul morții că boarea societății de consum a ocolit satele românești, astăzi cantitatea de supermarket-uri și de superbet-uri pe cap de băștinaș […]

 • Vaccinați, băieți, orice, numai vaccinați!

  12 ianuarie 2021

  Campania de vaccinare a devenit o tristă eroare de vorbire. Iohannis și-a retras capul din prompter și l-a lăsat pe bietul colonel Gheorghiță să încaseze singur cartușele urii populare, pe […]