Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum să răspunzi la “Ce faci de Revelion?” în trei pași simpli

Zoom Cum să răspunzi la “Ce faci de Revelion?” în trei pași simpli

Ne apropiem rapid de Revelion și tu nu vrei să vorbești despre asta? Vrei ca de Revelion să dormi la tine acasă, fără să trebuiască să te explici nimănui? Te-ai săturat de prietenii și colegii care te întreabă zi și noapte ce faci de Revelion? Fă ce scrie aici și s-ar putea să scapi cu viață.

1) Oprește-te din tot ce faci în momentul în care cineva te întreabă ce faci de Revelion – dacă nu cumva vrei să vă combinați mai mulți pentru o cabană la munte, dacă nu vreți să mergeți în club sau orice altă prostie menită să consume inutil bani și energie. Uită-te în ochii interlocutorului tău, pune-i o mînă pe umăr și spune-i pe un ton ferm și hotărît: “Nu înseamnă nu! E sfîrșitul meu de an, sînt regulile mele! Spuneți nu planificării premature de Revelion!”. Dacă te lasă în pace, atunci ai scăpat ieftin și, de Revelion, poți să te regalezi cu Țociu și Palade la televizor și cu jumătate de pîine cu icre. Dacă nu, atunci trebuie să treci la pasul următor.

2) Ignorînd cu desăvîrșire propunerile tot mai agresive ale interlocutorilor tăi de a petrece opt ore din viață la o masă cu niște necunoscuți, în club, în transpirație de necunoscuți, pe drum cu niște necunoscuți sau acasă la niște necunoscuți pe care nu-i suporți, pune-ți mîinile încrucișate pe piept și foarte încet lasă-te în genunchi și apoi pe vine, pînă cînd ajungi întins pe podea. Ai grijă în permanență să-ți protejezi organele vitale, pentru că deseori oamenii care vor să te includă cu forța în planurile lor de Revelion au tendința să atace pe furiș cu super-oferte de ultim moment, petreceri tematice de neuitat și meniuri complete cu bar deschis.

3) Dacă ai ajuns în pasul ăsta înseamnă că situația e cu adevărat disperată și cineva vrea cu tot dinadinsul să te ducă la un restaurant cu profil vînătoresc, într-un studio de televiziune cu vedete de muzică populară sau pe stradă, în frig, la artificii și călcat în picioare. Din poziția întins pe podea, treci fără mișcări bruște într-o poziție cu genunchii strînși la piept. Ignoră apropourile referitoare la o masă bogată cu un purceluș de lapte și rostogolește-te încet pe podea, pînă cînd simți că ai ajuns într-o cameră sigură, în care nimeni nu vrea să te ducă la un concert Connect-R cu Lora și 3 Sud Est. Odată ajuns în siguranță, sari în picioare și folosește-te de o ieșire de urgență ca să părăsești clădirea. Pînă la urmă, mai e foarte puțin timp pînă la Revelion și-ar fi cazul să începi să te pregătești.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
romania100