Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum să-ți faci gleznele mai expresive în trei pași simpli

Zoom Cum să-ți faci gleznele mai expresive în trei pași simpli

Ești un bărbat modern, metrosexual și puternic care nu se sfiește să-și scoată gleznele la înaintare chiar și la -10 grade, pentru că așa e moda: să porți pantaloni lungi prea scurți sau pantaloni scurți prea lungi. Indiferent de situația în care te afli, încearcă să ieși din turmă și pune-ți gleznele în evidență ca să atragi sexul frumos. Toată lumea știe că femeile sînt moarte după bărbații care nu se tem să scoată glezna la înaintare, deci pune-te pe treabă.

1) Convinge-ți gleznele să-și lase barbă – Femeilor le plac hipsterii cu barbă, deci automat primești +30 de puncte la valoare dacă ai trei bărbi în loc de una singură. În același timp, barba ține de cald, deci poți să umbli nestingherit chiar și pe frigurile alea mari sau cînd te duci la pescult la copcă. Dacă pilozitatea de pe picioare nu e suficientă pentru experții stiliști de la Barbershop-ul din colț, nu dispera. Există clinici specializate în Turcia care fac implanturi de bărbi pe picioare, pentru bărbatul feroce care sparge lemne la glezna goală.

2) Du-ți gleznele la sală – Cît ridică la piept gleznele tale? 30-40 de kilograme? Cu puțin mers la sală poți să-ți sculptezi gleznele la care ai visat dintotdeauna. Glezne de culturist, de Vin Diesel sau de Van Damme. Sigur, poate că gleznele tale nu-s suficient de puternice ca să faci performanță și să joace în filme, dar măcar să nu te faci de rîs cînd apari pedalînd pe Pegas sau cînd te plimbi romantic pe plajă făcînd pasul ștrengarului.

3) Obligă-ți gleznele să fumeze pipă – Ca să lovești adînc în inima domnițelor moderne, nu-i de ajuns să ai cele mai chipeșe glezne din lume. Gleznele tale trebuie să fie și culturalizate, adînc înrădăcinate în scena cultural-artistică. De aceea, pentru a spori aerul de mister care le înconjoară, convinge-ți gleznele să se apuce de fumat pipă sau țigară electronică, să vorbească despre filme de festival, cărți obscure și muzică indie, să meargă la evenimente sociale și să facă analize competente ale tuturor meciurilor de tenis pe care le văd.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100