Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum să-ți găsești iubirea vieții în 2020

Zoom Cum să-ți găsești iubirea vieții în 2020

Poate că 2019 n-a fost anul tău în dragoste. Poate ai șchiopătat sentimental și te-ai resemnat cu gîndul că o să mori într-o baltă de singurătate. Gata cu văicăreala. E 2020 și e timpul să-ți găsești sufletul pereche. Tot ce trebuie să faci e să urmezi aceste sfaturi simple și-ți vei găsi jumătatea garantat.

1) Spune că știi să conduci un tramvai – De cînd a scăpat pe net filmulețul cu vatmanul justițiar care umilește un cocalar cu BMW, condusul unui tramvai a devenit cel mai puternic afrodiziac de pe planetă. Nu contează dacă ești bărbat sau femeie, e de ajuns să menționezi că știi să conduci un tramvai și asta îți va deschide automat o lume fantastică a plăcerilor carnale. Știi să conduci un tramvai? Aspectul fizic chiar nu contează! Știi să conduci un tramvai? E clar că dai pe dinafară de inteligență emoțională! Știi să conduci un tramvai? Atenție, se deschid ușile, următoarea stație: succes în dragoste.

2) Explică geopolitică delicată din Orientul Mijlociu – Nu multă lume știe asta, dar asasinările cu dronă și perspectiva tot mai sumbră a unui conflict militar generalizat sînt un excitant foarte puternic. De ce să nu profiți? Expune-ți părerile despre SUA și Iran la locul de muncă, la sală, în parc. E aproape imposibil să nu găsești pe cineva care să-ți împărtășească părerile puternice și originale. „Nu pot să cred! Și tu crezi că asasinatul a fost o mișcare disperată a lui Trump care încearcă să distragă atenția publică de la problemele pe care le are acasă? Wow, cred că sîntem suflete pereche. Ce-ar fi să ieșim la un suc?”

3) Nu uita de cangurii și urșii koala din Australia – În mod evident, nu poți să te combini cu cineva căruia nu-i pasă de incendiile din Australia și care nu știe că sînt mai nasoale decît alea din Amazonia și chiar și decît alea din Siberia. La prima vedere o să dai numai peste egoiști care nu știu de cele o sută de mii de animale salvate de familia lui Steve Irwin, nici despre oamenii ăia blocați pe o plajă și nici despre cerul roșu, dar poate că într-o zi, cînd te aștepți mai puțin, cineva o să te întrebe: „Ai văzut? Plouă în Australia! În sfîrșit, ajutor pentru pompieri”. Și atunci o să știi că ți-ai găsit jumătatea.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint