Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cum să trăiești Eurovision-ul în 3 pași simpli

Zoom Cum să trăiești Eurovision-ul în 3 pași simpli

Eurovision-ul e o chestie care nu te lasă să dormi? An de an te confrunți cu aceiași vechi demoni? Visezi să prinzi clipa în care Estonia ne dă 12 puncte? Iată ce trebuie să faci ca să stăpînești Eurovision-ul în 3 pași simpli.

1) Fă de căcat Eurovision-ul în fața oricui e dispus să te asculte și nu numai – Sună-ți prietenii și familia și spune-le ce mizerie sinistră e Eurovision-ul. Îndoctrinează-ți colegii și pune-i să jure cu mîna pe dozatorul de apă că nu se uită. Plînge-te pe Facebook cum că Eurovision-ul e cea mai ridicolă, jenantă și deplorabilă formă de spectacol, agreată doar de imbecili și de pensionari. Anticipează că nimeni din lumea asta n-o să se uite la Eurovision pentru că e o relicvă jenantă dintr-un alt secol, o caricatură de concurs muzical și un pretext slăbuț pentru coeziune europeană.

2) Uită-te la tot Eurovision-ul cap-coadă – Lansează mici comentarii ironice și înțepături către concurenți și organizatori. Afirmă cu tărie că trebuie să fii tîmpit să ai un favorit în condițiile astea. Alege-ți un favorit, pentru că lălăiala lui îți aduce aminte de un cîntec prost auzit în copilărie. Denigrează-i pe toți concurenții care nu sînt concurentul tău favorit, fără să recunoști că ai un favorit. Promite-ți că n-o să te enervezi dacă favoritul tău pierde. Enervează-te că favoritul tău n-a cîștigat. Jură-te că n-o să te mai uiți niciodată la Eurovision pentru că e o prostie.

3) Acuză aranjamentele geopolitice de prietenie dintre diferitele țări participante la Eurovision – Afirmă cu tărie că sigur e o conspirație prietenia nefirească dintre țări precum Moldova și Rusia, sau Serbia și Croația, sau Cehia și Slovacia, sau oricare țară nordică și altă țară nordică, sau orice țară baltică și Rusia sau altă țară baltică. Lucrurile astea n-au mai fost observate de nimeni înaintea ta, deci sigur, dacă le faci mai cunoscute, oamenii or să fie impresionați de adevărata miză a problemei și or să facă ceva pentru ca un concurs ridicol de cîntat să nu se transforme într-un paravan jalnic de tovărășii globale și răfuieli geopolitice.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint