Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dă click aici ca să vezi titlul acestui articol!

Zoom Dă click aici ca să vezi titlul acestui articol!

Ce nu știați despre zilele libere de pe 2 și 3 mai

1. Guvernul nu are atîtea zile de 2 și 3 mai libere încît să dea la toți bugetarii. "Într-adevăr, vor fi bugetari care nu vor prinde zile libere acum, dar ne vom revanșa față de ei, dîndu-le mai multe plase cu cozonac și sticle de Fanta de paște", a spus ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.

2. Un bugetar a fost prins că voia să-și vîndă la negru zilele libere de pe 2 și 3 mai. Ionuț Nedelea, din Vaslui, funcționar public la primăria din Vaslui, a fost prins sîmbătă seara în parcarea hotelului Europa, vînzîndu-și zilele libere de pe 2 și 3 mai contra sumei de cinci sticle de vin Babanu'. "Degeaba am zilele libere, dacă nu am ce să pun pe masă acasă, la copilași. Mai bine muncesc și am și de băut, că cine nu muncește nu are ce să bea, e lege", a spus domnul Nedelea.

3. Guvernul pregătește o hotărîre prin care bugetarii să fie plătiți în zile libere. Pentru o zi de muncă, fiecare bugetar va sta o zi acasă. Iar pentru fiecare zi în care este liber, dar va merge totuși la muncă, bugetarul român va primi două zile libere. "În cîțiva ani, dacă trage tare, un bugetar serios, va putea ieși la pensie și se va putea angaja undeva unde să muncească pe bani", a declarat primul ministru Victor Ponta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint