Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Bittman e anost

Zoom Dan Bittman e anost

Nu l-am auzit in viața mea pe Dan Bittman spunînd ceva interesant. Sigur, nu prea zice idioțenii. Are calitatea de a nu fi prost. E o calitate rară la români. Astea fiind zise, pentru atenția mea deficitară ar fi fost mai bine să spună idioțenii. Pentru că prefer să mă uit la vopsea cum se usucă decît la Bittman cum vorbește. E așa, calm, neamenințător, zîmbăreț și pasiv. Nici nu înțeleg cum a ajuns sex-simbol pentru gospodinele frustrate de 50 de ani.

Îmi imaginam că alea, ca toate femeile normale, ar avea fantezii cu un motociclist arogant, care le ia de păr, le lipește de perete și le dă motive să se dea a doua zi cu Ben Gay pe toate  rticulațiile. Iar Bittman pare genul care mîngîie femeia pe frunte, îi spune că e frumoasă și că ar vrea să facă dragoste cu ea, în poziția misionarului, șase minute. Adică seamănă leit cu soțul pe care ar trebui să-l aibă fiecare gospodină în bătătură. Cît de banal poți să fii ca să ai fantezii cu ceva ce ai deja? E ca și cum aș visa eu că mănînc o șaormă în timp ce mănînc o șaormă.

De-aia bănuiesc eu că fanele lui sînt o turmă compusă din cele mai proaste și lipsite de imaginație femei la vîrsta menopauzei. Atît de proaste și lipsite de imaginație încît nici măcar o fantezie erotică interesantă nu-s în stare să aibă. Le stimulează muzica aia lentă și simplă. Versurile alea despre dragoste la modul abstract, care nu implică schimb de fluide.

De-aia mă uimește pe mine Dan Bittman. Că un om atît de anost ca el face cele mai dubioase orgii de satir bălos cu cele mai anoste femei din lume. E ca și cum ai turna nisip peste apă și ar ieși curcubeie. E clar că ia trei dudui și, din una în alta, se ajunge la ele ciupindu-l de scrot cu unghiile de la picioare. Ce nu înțeleg eu este cine vine cu ideea, că nici el, nici ele nu par în stare. Și totuși se întîmplă. Îl bănuiesc că a făcut orgii pe care eu nici nu mi le imaginez. Că a descoperit găuri pe care știința modernă nici nu le bănuiește a exista pe corpul unei femei. Și asta se deduce și din zvonuri, și din ușurința cu care omul mai scapă cîte o cugetare despre orgii, degete de la picioare și sex în haită printre banalități, de parcă chestiile astea ar intra toate la cotidian.

Au apărut acum poze cum se distrează în turneu cu amanta. Și mi se pare complet neinteresant. Nu știu cum reușește să facă orice acțiune să pară plictisitoare. O fi fața lui de copil bătrîn. O fi discursul lui mai pasiv decît spatele lui Bote. Cert e că, și dacă ar apărea poze cum a prins o femeie de serviciu în culise la XFactor și o face proțap la scuipat împreună cu Cheloo în timp ce trag amîndoi cocaină de pe coada măturii, tot aș căsca a plictiseală. Pentru că e Bittman.

 

 

 

 

3 comentarii

  1. #1

    Vorba ta, macar nu spune prostii, si in media romaneasca de azi asta e de apreciat.

  2. #2

    Lol. Faza de la sfarsit cu Cheloo e dementiala

  3. #3

    Mai bine asa decat sa vorbeasca mult si prost si sa se dea in spectacol zi de zi, asa cum fac alte „vedete” autohtone.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint