Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Negru: “Cînd o văd pe nevastă-mea că vine cu toate acele alea spre mine sau cu aparatura aia de-mi zbîrnîie în creier, mă cuprinde disperarea"

Zoom Dan Negru: “Cînd o văd pe nevastă-mea că vine cu toate acele alea spre mine sau cu aparatura aia de-mi zbîrnîie în creier, mă cuprinde disperarea"

Gen Mortua fest

Cătălin Botezatu (creator în viață): "Coșciugul trebuie să fie închis… Mi se pare o barbarie ce se întîmplă la înmormîntările tradiționale. Înmormîntarea mea trebuie să fie elegantă și discretă. Nimic ostentativ și nimic tragic, fără jale și bocete… Va exista și dress-code! Vreau ca toate femeile să poarte taioare Chanel sau Valentino și tocuri înalte, ochelari de soare și pălării cu boruri largi. Să arate impecabil!" (Libertatea, 10 februarie)

Pe bune, nu știu la ce mă așteptam. Dar sînt puțin dezamăgit că la înmormîntarea lui Bote n-or să fie și niște manechini de-ai lui, care să scoată pe cur niște curcubeie. Sincron, ca s-arate impecabil.

Gen Blow job prin batistă

Mariana Moculescu (femeie de moravuri lejere),despre Adrian Enache: "Eu aveam 16 ani, el avea 18. Am avut o relație. Nici nu aveam cum să nu avem, la cît de frumușei eram. Îmi aduc aminte că avea niște pantofi sport, teniși și pantaloni de stofă. Și nu-mi plăcea asta la el. Că nu se îmbrăca chic, era cam țărănuș.” (cancan.ro, 9 februarie)

Sincer? O cred pe Mariana Moculescu. Adrian Enache e fix din filmul ăsta cu țărănuși. În același timp, sînt convins că nici Mariana nu era tocmai o întruchipare a eleganței vestimentare. Și că, imediat după ce se despărțea de mămăligarul ăla de Enache, începea să poarte chiloți în parcarea de TIR-uri de la marginea orașului.

 

Gen Cătălin Botezatu, dar cu mai mult suflet

Bianca Drăgușanu (femeie bionică):"Sînt stabilă, echilibrată, dezamăgită și încerc să iau lucrurile așa cum mi se dau. Parisul este un lucru pe care eu mi l-am asumat, este una dintre cele mai mari greșeli ale mele și unul dintre cele mai mari regrete. Am depus actele, nu mi-am dorit să divorțez, în 30 de zile se pot întîmpla multe. El este foarte hotărît să divorțeze și oricine ar fi în situația lui ar proceda la fel, eu nu i-am pierdut iubirea, ci încrederea." (PRO TV, 10 februarie)

Sînt din ce în ce mai convins că înlăuntrul acestei carcase de plastic pe nume Bianca Drăgușanu trăiește un pitic drogat care face declarații presei.

 

Gen "Dinte pentru dinte" și alte aventuri

Dan Negru (un pacient dificil),despre soția lui, Codruța, de profesie medic stomatolog: “Cînd o văd pe nevastă-mea că vine cu toate acele alea spre mine sau cu aparatura aia de-mi zbîrnîie în creier, mă cuprinde disperarea. Urlu ca nebunu’ cînd vrea să-mi bage freza-n gură. Încep să o cert, țip la ea, ba că mă doare, deși nu simt nimic, e doar în mintea mea, că ea, săraca, are mînă bună." (Libertatea, 9 februarie)

Personal, sînt convins că, dimpotrivă, doamna Negru are o mînă foarte proastă. În primul rînd, la bărbați. Și, în al doilea rînd, la frezele dentare. I-aș sugera să încerce, fără anestezie, cu o freză foarte lungă și extrem de greu de controlat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint