Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Şova neagă existenţa lui Moş Crăciun, în România

Zoom Dan Şova neagă existenţa lui Moş Crăciun, în România

Într-o apariţie complet deplasată la televizor, Dan Şova a negat, ieri, existenţa lui Moş Crăciun scandalizînd întreaga opinie publică şi făcînd mii de copii să izbucnească în plîns.

“Nu spun că Moş Crăciun nu există, spun doar că nici-un copil obraznic n-a avut de suferit pe teritoriul României, în dimineaţa de Crăciun, ceea ce înseamnă că probabil Moş Crăciun nu există. Deşi nu spun asta!”, a spus Şova destul de hotărît, precizînd, de asemenea, că nu crede nici în existenţa renilor magici ai lui Moş Crăciun, cu excepţia lui Rudolf în care crede pentru că are nasul roşu şi îi aduce aminte de Nicolae Văcăroiu.

“Cel mai probabil, domnul Şova a băut prea mult fiert, sau prea puţin”, a declarat Victor Ponta preşedintele PSD. “Îi recomand o vizită de documentare în Laponia, la Muzeul Crăciunului, pentru a vorbi cu urmaşii copiilor răi care l-au supărat pe Moşul. Să vedem atunci cine mai neagă existenţa lui Moş Crăciun”.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint