Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dan Voiculescu a fost înjunghiat pe la spate de un zootehnist pe care l-a adoptat și l-a împrumutat cu bani, dar care acum își ridică dota de traseist direct de la CEC

Zoom Dan Voiculescu a fost înjunghiat pe la spate de un zootehnist pe care l-a adoptat și l-a împrumutat cu bani, dar care acum își ridică dota de traseist direct de la CEC

În caz că ați uitat, unul din marii pitici ai politicii românești, mai puțin guraliv ca Boc, dar la fel de priceput la țepe și slugărnicie, e Daniel Constantin. În ultima vreme a stat mai la fereală, dar ochiul de hultan al lui Mugur Ciuvică l-a dibuit. Ciuvică dezvăluie că Daniel Constantin a luat un credit de 400.000 de euro de la CEC (o bancă a statului român) pentru o firmă în care e unic acționar și a cărei cifră de afaceri e de opt ori și ceva mai mică decît creditul.

Bun, dacă Daniel Constantin nu-l țepuia și nu contribuia la încarcerarea lui Dan Voiculescu, poate că Ciuvică n-ar fi sărit să dea la iveală combinațiile politice și ilegale ale piticului traseist. Căci, trebuie spus, Constantin știe să stea ascuns și s-o facă pe mortul cum puține momîi din politică știu.

Numai că el l-a mușcat pe patronul Antenei 3 exact în timpul felației, i-a luat banii, i-a dat țeapă, l-a pîrît la DNA, s-a dat parte vătămată cu tot cu Ministerul Agriculturii în afacerea ICA și a contribuit, astfel, la fixarea prejudiciului la valoarea de 60 de milioane de euro. De banii ăia, Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de pușcărie, din care a efectuat mai puțin de jumătate, dar nedreptatea, probabil singura nedreptate reală care i s-a făcut turnătorului Felix, a dus la mari acumulări de ură.

La începutul anilor 2000, Constantin a fost cules de Voiculescu de pe drumuri, dintr-o asociație studențească unde dădea din coate să prindă o ocazie. Varanul l-a tratat ca pe propriul copil, dacă nu cumva chiar mai rău, adică i-a dat funcții în administrație, l-a pus președinte la partid, l-a băgat în Parlament, ba l-a făcut și ministru la Agricultură. Ca să fie totul perfect, i-a și dat 300.000 de euro ca să-și ia o casă și ca să-l țină în captivitate. Numai că Daniel Constantin a înțeles că sclavia la un singur stăpîn e mai puțin profitabilă decît prostituția la liber. Așa că s-a tăvălit cu toate partidele, pe rînd. De la PC a plecat la ALDE, apoi la Pro România, iar astăzi combate la PNL. Peste tot a ciupit bani, peste tot a trădat, peste tot a lăsat loc de un „morții mă-tii de escroc“ spus din rărunchi. Absolvent de Zootehnie, a știut să mulgă cu ambele mîini, atît vacile politice, cît și boii. Cel mai rău l-a curățat pe Voiculescu, se-nțelege, și de aici vine permanenta preocupare a canalelor și oamenilor din grupul Intact pentru incolorul și inodorul Daniel Constantin.

Pînă una-alta, la comandă sau spontan, Constantin a fost surprins în timpul unei extrageri de bani de la stat în cîrdășie cu oamenii numiți politic. Conducerea CEC a încălcat legea ieșind din schema ajutorului de stat și acordînd un credit de 400.000 de euro unei firme cu capital social de 200 de lei, care, după ce a luat banii, și-a schimbat obiectul de activitate de la catering la consultanță.

Ei bine, n-o să moară nimeni din atîta lucru, fiindcă la CEC nu e doar conducere politică, ci și un cuib de securiști cum doar la Banca Națională mai întîlnești.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint