Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Daniela Crudu (călătoare de companie):"Din cînd în cînd mai mergem și cu metroul."

Zoom Daniela Crudu (călătoare de companie):"Din cînd în cînd mai mergem și cu metroul."

Gen Spiritul sărbătorilor în acțiune

Adelina Pestrițu (o doamnă, cum ar veni): "Cineva mi-a spus că Moș Crăciun EXISTĂ!!! Dacă îl prind, îi rup picioarele!!!" (Facebook, 16 decembrie).

Adelina are dreptate, în felul ei. Dar, ca de obicei, se exprimă greșit. Corect era "Dacă îl prind pe Moș Crăciun, îi rup picioarele! ‘Ți-ai dracu' cu renii voștri cu tot!".

Gen Umor fără nici un fel de poante

Mihai Bobonete (analist Antene):"Uitîndu-mă acum pe Antena 1, mi-am dat seama că dacă aș avea trei dorințe rămase în plus, le-aș folosi pentru a le modifica genetic pe Simona Abces și Bianca Drăgușanca în sensul că să le crească testicule peste noapte, iar fătălăul ăsta de Brancu să aibă parte lunar de 4-5 zile mai nasoale, în care să foloseasca produse tip Care și care să conțină bumbac expandabil.” (Facebook, 10 decembrie)

Mi se pare excepțional ce a reușit Bobonete aici. Să vorbească de Bianca Drăgușanu, Simona Gherghe și Cristi Brancu fără să îi iasă absolut nici o poantă. Sînt niște personaje atît de ofertante, încît și accidental tot nimerești o glumă cu ele. Fără să vrei. El le-a evitat cu grație și profesionalism.

 

Gen Atenție cu gravida pe scări!

Oana Ioniță (mama bebelușelor):"Am căzut pe scări, dar sînt OK. Eu fac foarte multă mișcare și nici nu am timp să mă gîndesc la sarcină decît atunci cînd fac o mișcare care e mai grea." (wowbiz.ro, 11 decembrie)

E 2013. E legal chiuretajul. N-are rost să te mai arunci pe scări ca să pară accident, cum făceau mamele noastre pe vremea decrețeilor. Mă rog, nu chiar ale noastre. Mă refer la femeile inteligente, care au evitat să fie mamele unora ca noi.

 

Gen Sinceritate, că-i mai bună decît toate!

Daniela Crudu (călătoare de companie):"Din cînd în cînd mai mergem și cu metroul." (Facebook, 12 decembrie)

Corect. Toate pițipoancele fac asta, pentru că așa reușesc să țină legătura cu masele. Unele merg chiar puțin mai departe și iau după aia și tramvaiul, cîte o stație sau două. Pentru că nu se știe niciodată peste ce milionar excentric dai în drum spre Profi.

 

Gen Sînt un băiețel înalt și am o prietenă celebră

Radu Vâlcan (un băiat, și el, care o arde penibil cu Adela Popescu):"Cînd am pus pentru prima dată mîna pe aparatul de bărbierit, mă simțeam ca Ștefan cel Mare gata de luptă, doar că eram puțin mai înalt (no offense descendenților săi)." (raduvalcan.ro, 13 decembrie)

E cel puțin bizară decizia adolescentului Radu Vâlcan de a se simți un Ștefan cel Mare ceva mai înalt. No offense, dar eu, unul, aș fi mizat pe un Petru Cercel mult mai pămpălău.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint