Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dansați manele doar în prezența avocatului

Zoom Dansați manele doar în prezența avocatului

Doi bătrâni dintr-o comună suceveană au ajuns la spital după ce s-au înjunghiat între ei pe câmp. Trebuie precizat din start că marele avantaj al sătenilor care se înjunghie pe câmp e nu doar că nu au martori, ci și că găsesc din belșug pământ gata săpat în care să ascundă cadavrul. O crimă similară comisă la cârciumă aduce după sine mai multe complicații, pentru că sunt peste tot în jur oameni care trebuie îmbătați pentru a uita. Fără a exagera însă cu băutura, deoarece pe urmă nu mai pot săpa o groapă pentru rămășițele victimei.

Un român prins la furat de polițiștii londonezi a început să danseze cu mâinile legate la spate, pe manelele pe care i le pusese pe telefon un prieten de-al lui. Probabil că ar fi fost o idee mult mai bună ca inițial să nu facă nici o mișcare și să danseze pe Florin Salam numai în prezența avocatului său.

O adolescentă de 16 ani din Suceava care a fost violată astă-vară a ajuns în arestul Poliției, pentru mărturie mincinoasă. Probabil după ce a consemnat în declarație că unul dintre agresori era mult mai puțin dotat decât în realitate, ceea ce i-a pus pe oamenii legii pe o pistă falsă.

O bătrână de 76 de ani din Suceava a rămas fără 20.000 de lei după ce a primit în casă o tânără care pretindea că îi aduce cadouri din partea unui supermarket. Se pare că bătrâna a fost tentată inițial să refuze cadourile, deoarece nu voia să-și creeze obligații față de supermarket și să trebuiască să-i cumpere și ea ceva de ziua lui.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint