Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

De ce e bine ca femeile să rămână în bucătărie

Zoom De ce e bine ca femeile să rămână în bucătărie

Un bărbat din București și-a înjunghiat soția după ce a mers la locul ei de muncă înarmat cu un cuțit. Iată încă un caz de femeie pe care partenerul de viață o agresează grav după ce o caută la serviciu. Deși poate părea misogin, e mai bine ca femeile să rămână în bucătărie, pentru că acolo se găsesc o grămadă de cuțite cu care să se apere.

O bătrână de 99 de ani din județul Dolj a fost violată chiar în noaptea de Revelion. Într-un fel, e o veste bună pentru femeile de pretutindeni. Atunci când una dintre ele devine brusc nesigură pe capacitatea ei de seducție, atunci când îi încolțește în minte ideea că timpul ei a cam apus, trebuie doar să se gândească la bătrâna de 99 de ani pe care un bărbat potent din punct de vedere sexual a considerat-o atractivă. Și, mai mult decât atât, și-a riscat libertatea pentru a ajunge în patul ei. Probabil că violatorul o considera și pe Angelina Jolie atractivă, dar nu atât de atractivă încât să facă pușcărie pentru ea. Deși n-avem de unde să știm ce preferințe ciudate, ce fantezii imposibil de pus în aplicare alături de altă femeie avea agresorul. Mă încumet să lansez o ipoteză și să spun că, în timpul actului sexual, cei doi au vorbit despre primul război mondial și despre cum a trăit femeia ofensiva de pe Jiu.

Mai mulți bărbați au ajuns la Poliție sau la spital după ce s-au certat, bătut și împușcat pentru un loc de parcare în cartierul bucureștean Dristor. La cât de ample au devenit confruntările în trafic, probabil că următorul război mondial o să izbucnească din cauză că două superputeri nucleare își vor disputa același loc de parcare din zona Lujerului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint