Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

De ce nu mai candidează EBA?

Zoom De ce nu mai candidează EBA?

De luni, EBA strălucește ca Cornelia Gracchus între lingăii din PMP. A renunțat la candidatură și i-a lăsat pe viermi cu buzele țuguiate în aer, pupînd un cur care nu mai era disponibil. Se zice că a făcut-o după ce a avut o discuție cu încercatul ei părinte.

Mai chel, mai bețiv, dar mai experimentat, tati a sfătuit-o să nu se înghesuie pe lista de Bruxelles, fiindcă o așteaptă în țară demnități mai mari și mai bănoase. PMP începe să arate în sondaje ca un partid care va îngheța zîmbetul Antenei 3 la europarlamentare și, în această perspectivă, devine un vehicul politic serios, în care poate încăpea întreaga familie Băsescu. Or, a stîrni acum ciorovăieli între EBA și Monica Macovei (prețuită încă de alegătorii "dreptei"), a stîrni nemulțumiri în cercurile anumitor intelectuali și a crea o impresie generală de gîlceavă nu e prea folositor. În fond, Sofia Anais are mai multă nevoie de mami decît are Parlamentul European, a mai zis bunicul, clipind pișicher din ochi, cu aerul că sînt încă multe de cîștigat în viitor. Poate că pînă în 2016, cînd PMP va fi în măsură să-i ofere mezinei prezidențiale un minister sau o șefie de Senat așa cum merită mititica, tătînele său i-a mai dat niște idei de făcut bani pe acilea prin țară, după modelul soră-sii. Dar aceste lucruri nu le vom afla, probabil, niciodată, fiindcă, pînă atunci, presa independentă, cea din care citiți chiar acum, nu va mai exista.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint