Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Deci se poate: Participanții la miting au construit o autostradă din pet-uri goale între Videle și București

Zoom Deci se poate: Participanții la miting au construit o autostradă din pet-uri goale între Videle și București

Vești bune pentru românii care au drum prin județul Teleorman. Participanții la mitingul PSD le-au pregătit o surpriză, reușind să facă ceea ce guvernanții n-au fost în stare timp de 30 de ani: o autostradă decentă, cu trei benzi pe sens, între Videle și București. Șoseaua, construită în întregime din sticle goale de apă de cea mai bună calitate, este prima de acest tip din Estul Europei și poate rezistă chiar și câteva sute de ani, pentru că plasticul nu e biodegradabil.

”Sunt mândru de voi!”, le-a transmis Liviu Dragnea manifestanților, la inaugurarea autostrăzii. ”Le-am dat o lecție sorosiștilor care spuneau că nu sunteți în stare de nimic, că sunteți niște lepre ușor de manipulat și că aveți inteligența unei găini flămânde. Aaaa… Cum? N-au zis sorosiștii așa ceva? Mă rog, poate n-au zis-o cu voce tare, dar sigur au gândit-o. N-aveau cum să nu se gândească la asta, credeți-mă!”, a încheiat Dragnea, în timp ce oamenii se uitau la el dezamăgiți și, fără să zică nimic, îi întorceau spatele.

Inaugurarea n-a fost lipsită de incidente. Liviu Dragnea aproape că s-a luat la bătaie cu niște muncitori de la salubritate care încercau să încarce noua autostradă în mașina de gunoi și s-o ducă la o groapă cu deșeuri de la marginea Bucureștiului.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
Ultimele articole