Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Deputat filmat în timp ce făcea sens cu o secretară

Zoom Deputat filmat în timp ce făcea sens cu o secretară

Scandal fără precedent în viața politică românească după ce, săptămîna trecută, pe Internet au început să circule mai multe poze și filmulețe compromițătoare în care un deputat de Neamțeste surprins făcînd senscu o tînără domnișoară de sex opus, într-un loc public.

Confruntat cu dovezile, Marian Cuescu, 42 de ani, doi copii, se apără spunînd că totul este o înscenare menită să-l discrediteze. “E adevărat că m-am întîlnit cu domnișoara, dar vă garantez că am fost total incoerent și lipsit de charismă. E un trucaj ordinar, un fals, eu nu am făcut sens în viața mea. Vor să mă facă să par coerent și inteligent ca să mă distrugă în ochii electoratului meu. Nu or să reușească! Oameni buni, nu vă lăsați înșelați de zvonuri, sînt același hoțtîmpit și leneșpe care îl votați la fiecare rundă de alegeri!”

În ciuda declaraților lui Cuescu, Grațiela Ciocănescu, femeia din imagini, susține că nu e prima oară cînd deputatul face sens, acesta trimițîndu-i chiar și cîteva documente oficiale cu el, în care face sens. “Oricît ar încerca domnul deputat să ascundă asta, adevărul e că am purtat niște conversații extrem de pertinente. Marian are niște convingeri socio-economice solide pe care reușește de fiecare dată să le argumenteze admirabil. Pe lîngă asta facem și sex destul de ocheiuțcînd e plecată nevastă-sa.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint